Trgovina
Vaša košarica

Filorga Time-filler, mat krema

Filorga Time-filler, mat krema Kozmetika
Filorga Time-filler, mat krema
Filorga Time-filler, mat krema je visoko koncentrirana anti-age krema, ki deluje na vse vrste gub, ne glede na njihov vzrok. Za mešano in mastno kož..
Izbrano pakiranje:
50 ml
Proizvajalec: Filorga
67.01€
Brez DDV: 54.92€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblikakrema
Simptom/Problemgube

Filorga Time-filler, mat krema je visoko koncentrirana anti-age krema, ki deluje na vse vrste gub, ne glede na njihov vzrok. Za mešano in mastno kožo.

Anti-age nega prilagojena mešani in mastni koži – dodatek aktivnih sestavin, ki ožajo pore in zmanjšajo nezaželjeni sijaj za enakomerno in matirano polt. Glavne sestavine: Tripeptidi, ki posnemajo delovanje botoxa: deluje na izrazne gube za pomlajen izgled. Peptid matrikin, NCTF in sestavine, ki delujejo eksfolirajoče: delujejo na gube, ki so posledica izgube tonusa ter gladijo kožo.
 
Hialuronska kislina s postopnim sproščanjem: : globinsko deluje na gube, ki so posledica dehidracije. Cinkov pidolat in rastlinski izvlečki: matirajo in ožajo pore. Pigmenti »soft focus« optično prikrijejo gube za takojšenj učinek.
 
PO 14 DNEH JE KOŽA MATIRANA, S 30% MANJ SEBUMA.**instrumentalno merjenje na 25 ženskah – 15 dni uporabe, zjutraj in zvečer.

Specifičnosti: vsebuje NCTF kompleks: 14 vitaminov, ki stimulirajo celice, 24 aminokislin, ki stimulirajo sintezo proteinov, 6 koencimov, ki optimizirajo metabolizem kože, 5 nukleinskih baz, ki pospešijo medcelično komunikacijo, 4 minerale za uravnoteženje ionov, 2 antioksidanta, ki delujeta proti prostim radikalom.

Nanesite zjutraj in zvečer na očiščeno kožo. 

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje