Trgovina
Vaša košarica

First Sign Duo, test nosečnosti

First Sign Duo, test nosečnosti Pripomočki in zaščita
First Sign Duo, test nosečnosti
First Sign Duo, test nosečnosti je urinski test za zgodnje ugotavljanje nosečnosti. (in vitro diagnostični test za domačo uporabo)Človeški horionski g..
Izbrano pakiranje:
2 testna trakova
Proizvajalec: W.H.P.M.
4.13€
Brez DDV: 3.77€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika test
Mesto uporabe urin
Simptom/Problem zanositev, izostanek menstruacije
Ciljna skupina starejši, odrasli, ženske
Ključne beside zanositev, test, izostanek menstruacije, diagnostika
First Sign Duo, test nosečnosti je urinski test za zgodnje ugotavljanje nosečnosti. (in vitro diagnostični test za domačo uporabo)

Človeški horionski gonadotropin (hCG) je glikoproteinski hormon, ki ga izloča placenta kmalu po oploditvi. First dign duo je urinski test, ki zazna nizke koncentracije hormona hCG (>25 mlU/ml) u urinu noseče ženske nekaj dni po oploditvi (še pred izostankom menstruacije). Rezultat se lahko pokaže v manj kot 5. minutah. 

Urinirajte v čisto in suho posodico. Testni trak odstranite iz zaščitne folije. Tesni trak namočite v čisto posodico z urinom tako, da kaže puščica navzdol. Urin ne sme preseči oznake max na testnem traku. Testni trak držite v navpičnem položaju, namočenega v urinu vsaj 5 sekund. Testni trak položite na ravno nevpojno podlago ter začnite meriti čas. Ozadje testne in kontrolne regije se sprva obarva rahlo roza. Test lahko odčitate po 5. minutah. Ne odčitavajte rezultata po 10 minutah. Omejitve: Uživanje alkohola ima lahko vpliv na rezultate testiranj. Ne priporočamo uporabo testa po uživanju alkohola. Testiranje urinskih vzorcev ženske, ki je resnično šele na začetku nosečnosti in vsebuje nizke koncentracije hCG-ja, lahko pokaže negativen rezultat. V tem primeru priporočamo ponovno testiranje po 48. urah. V Primerih, ki so v testiranem urinu prisotne izredno visoke koncentracije hCG-ja (>300IU/ml), lahko pride do t.i Prozonovega efekta. V primeru suma nosečnosti je potrebno urin pred testiranjem razredčiti z vodo 1:1 in ponovno izvesti testiranje.  Skladno z drugimi diagnostičnimi postopki je potrebno rezultate testiranj evaluirati v luči ostalih kliničnih informacij in se pred nadaljnimi medicinskimi odločitvami posvetovati z zdravnikom za postavitev dokončne diagnoze nosečnosti.


Opozorila: Ne uporabljajte po preteku roka uporabe odtisnjenega na zaščitni follji. Test shranjujte v suhem prostoru, pri temperaturi 4-30 stopinj C. Test je namenjen za domačo uporabo. Samo za zunanjo uporabo. 


Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje