Trgovina
Vaša košarica

Vidermina Fitormil vaginalne globule z nevtralnim pH

Fitormil vaginalne globule z nevtralnim pH Pripomočki in zaščita
Vidermina Fitormil vaginalne globule z nevtralnim pH
Fitormil vaginalne globule z nevtralnim pH  z zaščitnim, vlažilnim, pomirjevalnim in mehčalnim učinkom. Primerne  so v primeru suhe nožnice ter v prim..
Izbrano pakiranje:
10 globul
Proizvajalec: Instituto Ganassini
14.05€
Brez DDV: 11.51€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika vaginalete
Mesto uporabe nožnica
Simptom/Problem suha nožnica, srbečica, rdečica, draženje
Ciljna skupina starejši, odrasli, ženska, otroci
Ključne beside suha nožnica, vnetje, srbečica, pH, intimna nega, zdravljenje
Fitormil vaginalne globule z nevtralnim pH  z zaščitnim, vlažilnim, pomirjevalnim in mehčalnim učinkom. Primerne  so v primeru suhe nožnice ter v primeru srbenja, rdečice in draženja, še posebej kot lubrikant za nožnico v času klimakterija (predmenopavza, perimenopavza, pomenopavza).
Vzemite eno globulo iz embalaže in jo vstavite v nožnico. Preden boste vstavili globulo v nožnico intimni predel skrbno  očistite z intimno čistilno raztopino. Akutna terapija: Ena globula vsaki drugi dan, 10 dni.  

Natrijeva sol pirolidinskokarbonske kisline (natrijev PCA), ki je naravni vlažilni faktor, izvleček sivke in kamilice - vsebujejo sluzi, ki se v tankem sloju razporedijo po površini sluznice in jo ščitijo pred raznimi dražečimi snovmi; hidrogenirani glikozidi; kokosovih maščobnih kislin - delujejo kot lubrikant (mazivo).

Če pride globula v stik z očmi, jih temeljitito izperite z vodo. Shranjujte nedosegljivo otrokom! Hranite  v hladnem in suhem prostoru (temperatura pod 30°C) in zaščiteno pred svetlobo.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje