Trgovina
Vaša košarica

Flexofytol, mehke kapsule

Flexofytol, mehke kapsule Prehrana in dopolnila
Flexofytol, mehke kapsule
Flexofytol, mehke kapsule z bio-optimiziranim izvlečkom kurkume. Flexofytol® vsebuje kurkumin, ki dokazano lajša težave in pomaga do boljše gibljivost..
Izbrano pakiranje:
60 kapsul
Proizvajalec: TILMAN S.A.
19.37€
Brez DDV: 17.69€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblikakapsule
Mesto uporabesklepi, kosti, mišice, prebavila
Simptom/Problembolečine sklepih
Ciljna skupinastarejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne besidebolečine sklepih, kurkumin, gibljivost, lajša težave

Flexofytol, mehke kapsule z bio-optimiziranim izvlečkom kurkume. Flexofytol® vsebuje kurkumin, ki dokazano lajša težave in pomaga do boljše gibljivosti sklepov na varen način.

Kurkumin je najpomembnejša učinkovina v kurkumi, iz katere pa zelo slabo prehaja iz prebavil v kri in tako ne pride do sklepov. V Flexofytolu so s posebno tehnologijo bistveno izboljšali absorpcijo kurkumina, ki ima tako 4000x večjo topnost in kar 1350x boljšo absorpcijo kot pri kurkumi v prahu. To v praksi pomeni, da je v Flexofytolu kurkumin v takšni obliki, da ima ena sama kapsula Flexofytola enako učinkovitost, kot da bi zaužili skoraj cel kilogram kurkume v prahu. 

Flexofytol® je primeren tako za lajšanje težav in izboljšanje gibljivosti velikih sklepov, kot sta koleno in kolk, in malih sklepov na prstih. Izkušnje kažejo, da je po enem mesecu zadovoljnih osem od desetih uporabnikov, ki so predhodno imeli blage do zmerne težave v sklepih. Dolgotrajna uporaba Flexofytola je varna za želodčno sluznico, srčno-žilni sistem, jetra in ledvica. Poleg tega je Flexofytol® praktično brez interakcij z zdravili.

PREDNOSTI
  • EDINSTVENA ABSORPCIJA
  • VARNA DOLGOTRAJNA UPORABA IN ZELO MALO INTERAKCIJ Z ZDRAVILI
  • PREIZKUŠENO NA PREKO 50.000 BOLNIKIH V 23 DRŽAVAH SVETA

Za boljšo gibljivost sklepov: 

Začetni odmerek: 2 mehki kapsuli zjutraj in 2 mehki kapsuli zvečer, 1 mesec dni.

Vzdrževalni odmerek: 2 mehki kapsuli zjutraj.

Za boljšo razteznost tetiv: 

Otroci, stari od 6 do 12 let: 2 mehki kapsuli zjutraj in 2 mehki kapsuli zvečer, 1 teden dni.

Mladostniki stari nad 12 let in odrasli: 4 mehke kapsule zjutraj in 4 mehke kapsule zvečer, 1 teden dni.

Zaužijte s kozarcem vode. Primerno za daljšo uporabo.


Sestava: Emulgator: polisorbat 80, suh izvleček Curcume longe, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina. Mehka kapsula: želatina, sredstvo za vlaženje: glicerin, barvila: titanov dioksid, naraven karmin, železov oksid. 

Ne vsebuje gensko spremenjenih organizmov in je brez glutena.


Prehransko dopolnilo Flexofytol® ni primerno za otroke mlajše od 6 let. Prehranskega dopolnila  Flexofytol® ne uporabljajte med nosečnostjo, dojenjem in pri zapori žolčevoda. Pred sočasno uporabo prehranskega dopolnila Flexofytol® z varfarinom ali heparinom se je potrebno posvetovati z zdravnikom. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. V primeru več dni trajajoče driske prenehajte z uporabo. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjujte na suhem mestu pri sobni temperaturi, nedosegljivo otrokom. Ne pozabite tudi na zdrav način življenja.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje