Trgovina
Vaša košarica

Forth, pršilo proti klopom

Forth, pršilo proti klopom Kozmetika
Forth, pršilo proti klopom
Forth pršilo proti klopom je repelent z rastlinskimi izvlečki. Vsebuje izvleček dalmatinskega bolhača, ki nas ščiti pred klopi ves dan. Pršilo Fort..
Izbrano pakiranje:
150 ml
Proizvajalec: Bioteh
8.58€
Brez DDV: 7.04€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika pršilo
Mesto uporabe telo, koža
Simptom/Problem zaščita pred klopi
Ciljna skupina starejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne beside repelent, potovanje, zaščita, klopi, dalmatinski, bolhač, potovalna, lekarna, piretrini
Forth pršilo proti klopom je repelent z rastlinskimi izvlečki. Vsebuje izvleček dalmatinskega bolhača, ki nas ščiti pred klopi ves dan. Pršilo Forth uporabimo tako, da ga popršimo po obleki in ostalih površinah, ki se jih klopi lahko oprimejo, kot so obutev, nogavice, nahrbtnik, robovi obleke. Ko embalažo izpraznite, jo lahko preprosto zavržete v zabojnik za odpadno embalažo. Forth pršilo proti klopom ne pušča madežev in lis na obleki in tkaninah. Pršilo proti klopom Forth ne sme manjkati v vaši potovalni lekarni.
Uporabo Forth pršila proti klopom priporočamo vedno, kadar se nahajate v naravi v času nevarnosti okužbe s katero od bolezni, ki jo prenašajo klopu.
1- do 2-krat dnevno temeljito napršite po vseh površinah, ki se jih klopi lahko oprimejo, še posebej po nogavicah, hlačah in robovih obleke.

 

1 pakiranje vsebuje 150 ml pršila.
 
Naravni piretrini 0,2%, etanol.

 

Forth pršilo proti klopom lahko draži preobčutljivo kožo, zato se predvsem pri majhnih otrocih izogibajte direktnega stika sredstva s kožo. Izdelek shranjujte nedosegljiv otrokom!
 
 

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje