Trgovina
Vaša košarica

FreeStyle Optium Neo, merilnik glukoze v krvi

FreeStyle Optium Neo, merilnik glukoze v krvi Pripomočki in zaščita
FreeStyle Optium Neo, merilnik glukoze v krvi
 FreeStyle Optium Neo, merilnik glukoze v krvi sistem za merjenje glukoze in ketonov v krvi. Tanek in lahek merilnik z zaslonom visoke ločljivosti, s ..
Izbrano pakiranje:
1 komplet
Proizvajalec: Abbott
6.90€
Brez DDV: 6.31€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika merilnik
Mesto uporabe kri
Simptom/Problem sladkorna bolezen
Ciljna skupina starejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne beside diagnostika, kri, aparat, merilnik, sladkorna bolezen, inzulin

 FreeStyle Optium Neo, merilnik glukoze v krvi sistem za merjenje glukoze in ketonov v krvi. Tanek in lahek merilnik z zaslonom visoke ločljivosti, s simboli za enostavno branje ter napredno tehnologijo omogočajo enostavno, hitro in natančno merjenje glukoze ter ketonov v krvi, ob upoštevanju NOVEGA ISO 15197:2013 standarda za točnost. FreeStyle Optium Neo je partner osebam s sladkorno boleznijo ter velika podpora pri njihovi terapiji z insulinom. S svojimi inovativnimi in interaktivnimi značilnostmi, kot je pokazatelj trendov hipo, oziroma hiperglikemije, olajša vsakodnevno življenje osebam s sladkorno boleznijo.

Uporabniki Sistema FreeStyle Optium Neo, se lahko zanesejo na vrednosti glukoze in ketonov v krvi izmerjene s tem sistemom. FreeStyle Optium Neo s svojimi značilnostmi, ter posamezno pakiranimi testnimi trakovi, omogoča uporabnikom varno, enostavno, hitro ter natančno merjenje glukoze in ketonov v krvi.

Po nanosu kapljice krvi na testni trak, se po petih sekundah na ekranu prikaže rezultat meritve. FreeStyle testni trakovi imajo naslednje značilnosti:

  • majhen vzorec krvi 0,6 μl *
  • rezultat meritve v 5 sekundah *
  • posamezno pakiranje testnih trakov
    – zaščita pred umazanijo, vlago in ostalimi nečistočami

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje