Trgovina
Vaša košarica

Garmastan, mazilo za bradavice

Garmastan, mazilo za bradavice Za Mamice in Nosečnice
Garmastan, mazilo za bradavice
Garmastan, mazilo za bradavice je namenjeno negi in zaščiti kože na prsih in bradavicah med dojenjem. Kožo ohranja elastično in voljno ter prepreču..
Izbrano pakiranje:
20 g
Proizvajalec: Protina
7.68€
Brez DDV: 6.29€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika mazilo
Mesto uporabe rane, prsi
Simptom/Problem nosečnost, draženje, bradavice
Ciljna skupina ženske

Garmastan, mazilo za bradavice je namenjeno negi in zaščiti kože na prsih in bradavicah med dojenjem. Kožo ohranja elastično in voljno ter preprečuje nastanek majhnih razpok. Mazilo je brez vonja, brez dodanih maščob, brez dodanih barvil in vsebuje naravni Guajazulen. Pri sobni temperaturi se topi in je enostavno za nanašanje na občutljivo kožo in enostavno za izpiranje.

Sestavina gvajazulen se naravno pojavlja v rastlinah. Izhodiščni rastlini Guajacum officinale L. in Guajacum sanctum L. spadata v družino Zygophyllaceae. Gvajazulen je terpen iz podskupine azulenov, ki imajo zaradi dvojnega aromatskega obroča modro barvo. Gvajazulen se pridobiva iz eteričnega olja kamilic, gvajakovine ali delno sintetično iz gvajola (prav tako iz gvajakovine). Zaradi hidrofilnega značaja se Garmastan brez težav spere. Mazilo se topi pri temperaturi kože, zato se lahko zelo dobro razmaže.
 
  • Med nosečnostjo: Tanek sloj Garmastana se z nežnimi gibi začne vtirati na bradavice v 8. mesecu nosečnosti, in sicer po kopanju.
  • Po rojstvu, med laktacijo:Garmastan se nanese na kožo okrog bradavic po vsakem dojenju.
  • Nega za prsi med dojenjem Garmastan preprečuje rane na koži in tako preprečuje predčasno prekinitev dojenja in v nekaterih primerih tudi uporabo močnih sredstev proti mastitisu.

Sestavine: PEG-8, PEG-75, AQUA, SORBITOL, SODIUM METABISULFITE, GUAIAZULENE, CETYLPYRIDINIUM CHLORIDE.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje