Trgovina
Vaša košarica

GeloRevoice, pastile za grlo češnja/mentol

GeloRevoice, pastile za grlo češnja/mentol Zdravila brez recepta
GeloRevoice, pastile za grlo češnja/mentol
GeloRevoice, pastile za grlo češnja/mentol učinkovito ščitijo, vlažijo in regenerirajo sluznico grla in žrela pri hripavosti, bolečem grlu, suhi sluzn..
Izbrano pakiranje:
20 pastil
Proizvajalec: Pohl Boskamp
Naročite lahko le 3 izdelke.
9.54€
Brez DDV: 7.82€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblikapastile
Mesto uporabegrlo, ustna votlina
Simptom/Problemhripavost,draženje, prehlad, kašelj
Ciljna skupinastarejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne besidegrlo, hripavost, pevci, kašelj, prehlad, kajenje, pevci
GeloRevoice, pastile za grlo češnja/mentol učinkovito ščitijo, vlažijo in regenerirajo sluznico grla in žrela pri hripavosti, bolečem grlu, suhi sluznici in dražečem kašlju.  Iz pastile se pri raztapljanju sprošča poseben hidrogelni kompleks, ki vsebuje hialuronsko kislino. Zaradi vsebnosti mineralov pastile ob stiku s slino povzročijo nastanek pene, ki je ključnega pomena za enakomerno porazdelitev hidrogelnega kompleksa po vzdraženi sluznici. Hidrogelni kompleks se trdno oprime sluznice do 60 minut in več, jo učinkovito ščiti in pomaga pri njeni regeneracij. 

GeloRevoice® pastile za grlo priporočamo:
  • pri hripavosti ali izgubi glasu
  • v času povečanega števila okužb dihal
  • vsem, ki za svoje delo nujno potrebujejo glas - pevci, igralci, pedagoški delavci, govorci, napovedovalci, prodajni predstavniki..
  • odraslim in otrokom od 6. leta
  • nosečnicam in doječim materam
  • diabetikom, saj pastile ne vsebujejo sladkorja

Odrasli in otroci, starejši od 6 let: po potrebi 1 pastila večkrat na dan, npr. na 2–3 ure, po jedi. Do največ 6 pastil na dan.

Sestavine: Češnja – mentol: izomalt, natrijev hidrogen karbonat, ksilitol, citronska kislina, makrogol, arome (aroma češnje, mentol), kalijev hidrogen fosfat, cinkov stearat, silicijev dioksid, sukraloza

GeloRevoice® pastil ne uporabljajte, če ste alergični (preobčutljivi) za katerokoli sestavino izdelka. Pred prvo uporabo GeloRevoice® pastil se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom, če imate zmanjšano izločanje sline. Bolniki z redko dedno fruktozno intoleranco ne jemljite GeloRevoice® pastil, saj se sestavina izomalt v telesu delno pretvori v fruktozo. GeloRevoice® pastil ne uporabljajte istočasno z drugimi pripravki za ustno votlino, grlo in žrelo. Zaradi nevarnosti zadušitve pastil ne raztapljajte v ustih v ležečem položaju, npr. pred spanjem.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje