Trgovina
Vaša košarica

Glavnik za temenca

Glavnik za temenca Pripomočki in zaščita
Glavnik za temenca
Glavnik za temenca je dvostranski glavnik, ki učinkovito in hkrati nežno odstrani temenca (luskaste obloge na lasišču). Silikonski del je zelo gost..
Izbrano pakiranje:
1 kos
Proizvajalec: Dr. Gorkič
5.38€
Brez DDV: 4.41€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblikaglavnik
Mesto uporabelasje, lasišče
Simptom/Problemtemenca
Ciljna skupinadojenčki
Ključne besidetemenca, lasje, nega, občutljiva koža, glava, glavnik
Glavnik za temenca je dvostranski glavnik, ki učinkovito in hkrati nežno odstrani temenca (luskaste obloge na lasišču). Silikonski del je zelo gost in hkrati nežen do lasišča. Plastični del ima zaobljene konice za nežno nego občutljivih otroških glavic.

Dvostranski glavnik učinkovito in hkrati nežno odstrani temenca. Silikonski del je zelo gost in hkrati nežen do lasišča, plastični del pa ima zaobljene konice za nežno nego. Temenca so rumenkaste luskaste obloge na lasišču, ki se pogosto pojavijo pri dojenčkih že v prvih mesecih po rojstvu. Najprej so vidne na lasišču na vrhu glave ter se nato širjo po celem lasišču 

 

Nežno vmasirajte olje v lasišče (mandljevo, olivno ali salicilno olje) ter prekrijte z bombažno kapico. Pustite delovati vsaj 1 uro. Izčešite zmehčane luske z glavnikom za temenca ( stem povečamo prekrvavitev lasišča ter odstranimo temenca, ki so še ostala v lasišču). Umijte dojenčkovo glavo z otroškim šamponom in osušite s frotirasto brisačko, da odstranite še preostale temence. Lase počesite.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje