Trgovina
Vaša košarica

Glucocard X mini plus, merilnik glukoze v krvi - srebrn

Glucocard X mini plus, merilnik glukoze v krvi - srebrn Pripomočki in zaščita
Glucocard X mini plus, merilnik glukoze v krvi - srebrn
Glucocard X mini plus, merilnik glukoze v krvi združuje prvovrstno kakovost z elegantnim dizajnom. Odlikujejo ga moderen izgled, natančni in točni r..
Izbrano pakiranje:
1 komplet
Proizvajalec: Arkray
10.97€
Brez DDV: 8.99€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Simptom/Problemdiabetes
Ključne besidediagnostika, kri

Glucocard X mini plus, merilnik glukoze v krvi združuje prvovrstno kakovost z elegantnim dizajnom. Odlikujejo ga moderen izgled, natančni in točni rezultati meritev in številne uporabniku prijazne funkcije.Kodiranje merilnika ni potrebno, osvetljena reža za testni listič in LCD ekran omogočata izvedbo meritev ob slabi svetlobi.

Tipka za izmet lističa omogoča varno odstranitev lističa brez stika s krvjo.Za  natančne rezultate zadošča že mikro vzorec krvi, z možnostjo dodajanja krvi na listič. Meritev je opravljena v 5-in sekundah. Merilnik ima številne označevalnike  meritev in opomnike .Na ekranu so vedno prikazani rezultati zadnjih šestih meritev v grafični obliki. V spomin lahko shranite 500 meritev in jih prenesete  na računalnik.Komplet vsebuje merilnik,10 lističev X sensor, 10 lancet Multilet supersoft, sprožilno napravo, navodila in dnevnik samokontrole. Barva : rdeča. Tehnične specifikacije: 5 sekund, 0,3 µL krvi, dodaten nanos krvi v 10 sekundah, 0,6–33,3 mmol/L umerjenost na plazmo/serum, 500 mest spomina, Litijeva baterija, LCD zaslon in osvetlitev odprtine za testni listič, označevalniki: Na tešče, Pred obrokom in Po obroku, opomnik za naslednjo meritev, opombe k rezultatom: bolezen, stres, telesna aktivnost, slabo počutje, povprečja za: 7, 14, 30 in 90 dni.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje