Trgovina
Vaša košarica

GrandeMag Direkt, zrnca

GrandeMag Direkt, zrnca Prehrana in dopolnila
GrandeMag Direkt, zrnca
GrandeMag Direkt, zrnca je okusen magnezijev prašek, ki je pripravljen za hitro in neposredno zaužitje - brez vode. Dnevne potrebe odraslih po magnezi..
Izbrano pakiranje:
16 vrečic
Proizvajalec: DR. GRANDEL GMBH
10.31€
Brez DDV: 9.42€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika zrnca, vrečke
Mesto uporabe kosti, sklepi, mišice, organizem, živčevje
Simptom/Problem utrujenost, izčrpanost, mišični krči
Ciljna skupina starejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne beside magnezij, utrujenost, izčrpanost, mišični krči, živčevje, športniki
GrandeMag Direkt, zrnca je okusen magnezijev prašek, ki je pripravljen za hitro in neposredno zaužitje - brez vode. Dnevne potrebe odraslih po magneziju znašajo od 300 do 400 mg, odvisno od starosti in spola. 

Magnezij je mineral, ki je nujno potreben za življenje in je še posebej pomemben za mišice, srce in živčevje. Telo izloča več magnezija v stresnih okoliščinah, pri povečanem znojenju, npr. pri športnih aktivnostih, v savni ali pri drugih fizičnih opravilih. V takšnih okoliščinah je potreben dodaten vnos magnezija. Že ena vrečica prehranskega dopolnila GrandeMag Direkt lahko prehrano obogati s 400 mg magnezija. Magnezij sodeluje pri normalnem delovanju mišic, vključno s srčno mišico, in normalnem delovanju živčevja.
Uporaba in odmerjanje: enkrat na dan v usta stresite vsebino ene vrečice. Preden pogoltnete, počakajte, da se prašek v ustih raztopi. V primeru porušenega mineralnega ravnovesja, še posebej pri bolnikih z okvaro delovanja ledvic, se mineralna prehranska dopolnila lahko uporabljajo le po posvetu z zdravnikom.

Sestavine: magnezijev citrat, trsni sladkor, magnezijev oksid, sredstvo za glaziranje: monogliceridi in trigliceridi maščobnih kislin, glukoza, prašek pasijonke z naravnimi aromami, sredstvo proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin, sredstvi za ohranjanje vlage: glicerin in sorbitol, kislina: vinska kislina.

 Ena vrečica vsebuje:

 

*PDV 

 magnezij

400 mg 

107 % 

*PDV: v odstotkih priporočenega dnevnega vnosa za odrasle

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Za zdravje sta izjemno pomembna raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Izdelek GrandeMag Direkt je primeren za odrasle in mladostnike, starejše od 14 let. Shranjujte pri sobnih pogojih, zaščiteno pred neposrednimi viri toplote. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje