Trgovina
Vaša košarica

Grelna preveza za oči Eye Doctor

Grelna preveza za oči Eye Doctor Pripomočki in zaščita
Grelna preveza za oči Eye Doctor
Je visoko kakovostna grelna preveza namenjena gretju v predelu oči. Vsebuje naravna semena, ki različno dolgo zadržijo toploto in enakomerno grejej..
Izbrano pakiranje:
1 kom
Proizvajalec: Optimed
32.23€
Brez DDV: 26.42€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Mesto uporabe oči
Simptom/Problem bolečina

Je visoko kakovostna grelna preveza namenjena gretju v predelu oči. Vsebuje naravna semena, ki različno dolgo zadržijo toploto in enakomerno grejejo. Toplota blagodejno vpliva na žleze na robovih vek in prinaša olajšanje pri vnetju, bolečini in napetosti oči in vek.

Grelna preveza za oči olajša težave pri: Nepravilnem delovanju Meibomovih in drugih žlez na robovih vek, Blefaritisu, Otečenih in vnetnih vekah, Sindromu suhega očesa, Zamašenih solznih izvodil, Cistah na vekah, Ječmenu (notranjem in zunanjem).

Pred uporabo jo preprosto pogrejemo v mikrovalovni pečici. Prevleko snamemo, lahko jo tudi operemo. Trak za pritrditev okoli glave ustrezno prilagodimo. Shranjujemo jo v priloženi torbici na čistem in suhem mestu. 

Pred gretjem v mikrovalovni pečici, najprej ostranimo prevleko. Grelno prevezo grejemo v mikrovalovni pečici 30 sekund. Pred uporabo preverimo temperaturogrelne preveze na notranji strani zapestja (priporočljica temperatura za gretje oči je približno 40 stopinj C). Že 7-10 minutno gretje 2-krat na dan olajša težave, ki spremljajo bolezenska stanja oči in vek. 

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje