Trgovina
Vaša košarica

Grelno hladilna preveza za oči Eye Doctor

Grelna preveza za oči Eye Doctor Pripomočki in zaščita
Grelno hladilna preveza za oči Eye Doctor
Vsebuje grelno-hladilno očesno prevezo Eye Doctor in 6-dnevno zalogo robčkov za veke Eye Doctor.Grelno-hladilna očesna preveza Eye Doctor Premium poma..
Izbrano pakiranje:
1 kom
Proizvajalec: Optimed
32.23€
Brez DDV: 26.42€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Mesto uporabeoči
Simptom/Problembolečina

Vsebuje grelno-hladilno očesno prevezo Eye Doctor in 6-dnevno zalogo robčkov za veke Eye Doctor.

Grelno-hladilna očesna preveza Eye Doctor Premium pomaga lajšati simptome pri različnih očesnih stanjih (npr. pri disfunkciji meibomovih žlez (blefaritisu), suhih očeh, halaciju, občutku peska v očeh, draženju in bolečih očeh). Po segrevanju v pečici oddaja toploto, ki stimulira žleze v vekah, olajša napetost in ublaži draženje oči. Lahko pa jo tudi ohladite v hladilniku in uporabite kot hladen obkladek.

Preveza vsebuje Sterileyes (antibakterijski ščit, ki klinično dokazano uničuje 99,9 % bakterij) in je napolnjena s tehnologijo BodyBeads® (material je opravil vse ustrezne neodvisne varnostne teste, je netoksičen, negorljiv in zelo odporen na pregrevanje). Prevezo lahko uporabite več kot 365-krat in jo lahko segrejete tako v mikrovalovni kot v navadni pečici.

Pred uporabo natančno preberite priložena navodila. Navodila naj vam služijo kot osnovna informacija oz. vodič in niso mišljena kot osnova za načrtovanje poteka zdravljenja. Le vaš oftalmolog lahko oceni resnost težav in vam poda natančnejša navodila. Ne uporabljajte na poškodovani ali krvaveči koži. Hranite izven dosega otrok. Ni primerno za otroke, mlajše od 3 let.


Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje

Newsletter

* E-mail: