Hafesan Duo Line, kapsule

Kratek opis
Blagovna znamka Hafesan
Oblika kapsule
Mesto uporabe telo
Simptom/Problem utrujenost , teža , prebava , utrujenost , izčrpanost
Ciljna skupina starejši , odrasli , moški , ženska
Ključne beside dieta , prebava , utrujenost , izčrpanost , počutje

19.30 €19.30
Redna cena €19.90 Prihranek €0.60

Hafesan Duo Line, kapsule imajo dolgotrajen učinek diete z dvojno močjo. Ameriški znanstveniki so našli sestavino v navadnem fižolu, katera zmanjša porabo ogljikovih hidratov. Ključen za uspeh je phaseolamin, ki so ga poimenovali zaviralec ogljikovih hidratov. Ta substanca je tista, ki deluje na ogljikove hidrate še preden se le-ti pretvorijo v krvni sladkor. Izvleček fižola zavira delovanje encima »alfa amilaze«, ki je nujno potreben za presnovo ogljikovih hidratov v krvni sladkor. Posledično se porabi manj ogljikovih hidratov, kar pripelje do izgube teže. Izvleček navadnega fižola lahko enostavno zaužijete v obliki hafesan DUO LINE kapsul.

Dve hafesan DUO LINE kapsuli pred obrokom, vam bosta zmanjšali občutek lakote (kapsule vsebujejo tudi Mate) ter zavrli absorpcijo ogljikovih hidratov iz hrane. Zaradi tega se ni potrebno izogibati ogljikovim hidratom. Posledično tudi ne prihaja do sestradanosti in napadov lakote. Izdelku so dodali tudi rastlino Mate, ki deluje poživljajoče in stimulativno ter zmanjšuje izčrpanost in utrujenost kljub zmanjšanemu vnosu kalorij. Vaše počutje in razpoloženje bo tekom diete boljše.

Priporočena dnevna količina: Vzemite dve kapsuli z najmanj 250 ml vode pred obrokom, ki vsebuje ogljikove hidrate.

Sestavine: ekstrakt fižola 12:1, prašek matè, želatina.

Dve kapsuli vsebujeta:

ekstrakt fižola 12:1

680,00 mg

prašek matè

120,00 mg

Shranjevati nedosegljivo otrokom. Izdelek hranimo v suhem prostoru pri temperaturi pod 25 °C. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav načina življenja.

Napiši mnenija

Opomba: HTML ni preveden!
    Slabo           Dobro

Sorodni Izdelki