Trgovina
Vaša košarica

Hafesan Hmelj + Melisa + Pasijonka, kapsule

Hafesan Hmelj + Melisa + Pasijonka, kapsule Prehrana in dopolnila
Hafesan Hmelj + Melisa + Pasijonka, kapsule
Hafesan Hmelj + Melisa + Pasijonka so prehransko dopolnilo v obliki kapsul. Uporabljajo se pri slabem počutju, nemiru, razdraženosti, motnjah pri konc..
Izbrano pakiranje:
60 kapsul
Proizvajalec: Hafesan
18.34€
Brez DDV: 16.75€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika kapsule
Mesto uporabe živčevje
Simptom/Problem nespečnost, nemir, stres, zmanjšana koncentracija
Ciljna skupina starejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne beside hmelj, melisa, pasijonka, nespečnost, stres, pomirjanje, koncentracija
Hafesan Hmelj + Melisa + Pasijonka so prehransko dopolnilo v obliki kapsul. Uporabljajo se pri slabem počutju, nemiru, razdraženosti, motnjah pri koncentraciji ter pri živčno pogojeni nespečnosti. Vse to je pogosto izraz poklicnih in osebnih stresnih situacij in preobremenjenosti. Hmelj se v tradicionalni medicini uporablja pri: nemiru, prestrašenosti, motnjah spanja, želodčnih težavah, pomanjkanju apetita, zunanjih ranah in bulah. Meliso že dolgo let priporočajo pri blaženju mehurjev na ustnicah (Herpes), nespečnosti, nemirnosti in živčno pogojenih želodčnih ter črevesnih težavah. Pasijonka je pri nas manj poznana, v svetu pa jo od nekdaj uporabljajo za blažitev tesnobnih stanj, nespečnosti in težav v klimakteriju (menopavzi). Nekateri raziskovalci so odkrili, da lajša astmatične napade ter da zelo dobro deluje proti krčem in bolečinam v trebuhu.

Hafesan Hmelj + Melisa + Pasijonka kapsule vsebujejo samo naravne sestavine (brez kemičnih dodatkov in kemikalij) in nimajo stranskih učinkov. Primerne so za redno, vsakodnevno uživanje.


Priporočena dnevna količina: 2x dnevno eno kapsulo z zadostno količino tekočine.

Dve kapsuli vsebujeta:

prašek storžev hmelja

100,00 mg

prašek listov melise

150,00 mg

prašek zeli pasijonke

100,00 mg

Sestavine: želatina, prašek listov melise (Melissa officinalis), prašek storžev hmelja (Humulus lupulus), prašek zeli pasijonke (Passiflora incarnata).

Shranjevati nedosegljivo otrokom. Izdelek hranimo v suhem prostoru pri temperaturi pod 25 °C. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav načina življenja. Pred uporabo natančno preberite navodilo za uporabo.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje