Trgovina
Vaša košarica

Hafesan Visio Plus, kapsule

Hafesan Visio Plus, kapsule Prehrana in dopolnila
Hafesan Visio Plus, kapsule
Hafesan Visio Plus, kapsule vsebujejo naravne sestavine: lutein, zeaksantin, beta karoten, vitamin C in E ter cink. Lutein in zeaksantin sta pomembna ..
Izbrano pakiranje:
60 kapsul
Proizvajalec: Hafesan
29.00€
Brez DDV: 26.48€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblikakapsule
Mesto uporabeoči
Simptom/Problemslabovidnost,
Ciljna skupinastarejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne besidedopolnilo, vitamini, preventiva, zaščita, vitamin A, cink
Hafesan Visio Plus, kapsule vsebujejo naravne sestavine: lutein, zeaksantin, beta karoten, vitamin C in E ter cink. Lutein in zeaksantin sta pomembna sestavna dela očesne mrežnice. Lutein, zeaksantin in beta karoten spadajo med karotenoide – naravna barvila, ki so v naravi zelo razširjena. Vendar pa jih organizem sam ne proizvaja, zato jih je potrebno v telo redno vnašati bodisi s prehrano bodisi z dodatki. Zato tudi veliko strokovnjakov priporoča redno jemanje prehranskih dopolnil, ki vsebujejo omenjene sestavine.

*Vitamin A (v obliki beta-karotena) je sestavni del vidnega pigmenta (rodopsin) in ima zato velik pomen za ohranjanje zdravega vida. Zato ga pogosto imenujemo kar "vitamin za oči". Poleg tega vitamin A prispeva k ohranjanju zdrave kože in sluznice. Cink je pomemben element v sledovih, ki ima pomembno vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom. Prosti radikali nastajajo v različnih presnovnih procesih v telesu, izpostavljeni pa smo jim tudi preko onesnaženega okolja (npr. sevanje, onesnaževalci). Cink, vitamin C in E spadajo med antioksidante, ki ščitijo celice in oči pred prostimi radikali.
Vitamin C obnavlja »reducirano« obliko vitamina E in tako pripomore k njegovi regeneraciji. S pomočjo vitamina C ga lahko telo zopet uporabi kot antioksidant.

Priporočena dnevna količina: Vzemite eno kapsulo dnevno z zadostno količino tekočine med obrokom.
Kapsule vsebujejo 10 mg luteina, 10 mg cinka, 12 mg vitamina E, 80 mg vitamina C.

1 kapsula vsebuje:                
 **PDV/RDA = Priporočeni dnevni vnos

lutein

 

10,00 mg

zeaksantin

 

2,00 mg

beta karoten 

**PDV/RDA 125%

6000,00  µg

cink

**PDV/RDA 100%

10,00 mg

vitamin E

**PDV/RDA 100%

12,00 mg

vitamin C

**PDV/RDA 100%

80,00 mg

Shranjevati nedosegljivo otrokom. Izdelek hranimo v suhem prostoru pri temperaturi pod 25 °C. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav načina življenja.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje