Trgovina
Vaša košarica

Helpic proti klopom, sprej

Helpic proti klopom, sprej Kozmetika
Helpic proti klopom, sprej
Helpic proti klopom razpršilo z naravnimi učinkovinami za nanašanje na kožo in oblačila dokazano nudi do 6 ur učinkovite zaščite pred klopi. Obstoj..
Izbrano pakiranje:
100 ml
Proizvajalec: Davafitto
6.54€
Brez DDV: 5.36€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblikapršilo, sprej
Mesto uporabekoža, telo
Simptom/Problemklopi
Ciljna skupinastarejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne besidepotovanje, repelent, zaščita, klop, koža, telo

Helpic proti klopom razpršilo z naravnimi učinkovinami za nanašanje na kožo in oblačila dokazano nudi do 6 ur učinkovite zaščite pred klopi. Obstojen je v vodi; učinkovit tudi pri močnem znojenju ter primeren za otroke in osebe z občutljivo kožo. Z naravnimi učinkovinami zanesljiva zaščita pred klopi.

S pomočjo Helpic izdelkov je poletje lahko prijetno brez bolečih pikov in ugrizov. Helpic ponuja visoko učinkovite izdelke, koži prijazne, ki bazirajo na naravnih aktivnih sestavinah, ki se lahko uporabljajo kot zaščita PRED klopi

- Zanesljiva zaščita pred ugrizi klopov! Nič več teh parazitov!
- Razpršilo z naravnimi učinkovinami za nanašanje na kožo in tudi na oblačila.
- Zaščita pred klopi z univerzalno tropično formulo.
- Dokazano do 6 ur učinkovite zaščite.
- Obstojen v vodi; učinkovit tudi pri močnem znojenju.
- Primeren za otroke in osebe z občutljivo kožo.
- Dermatološko preizkušen! Laboratorijsko testirana učinkovitost!

Predvsem spomladi in jeseni, ravno sredi sezone pohodništva in velikih aktivnosti na prostem, so klopi še posebej dejavni.

Razpršilo z naravnimi učinkovinami za nanašanje na kožo in tudi na tkanine. Do 6 ur učinkovite zaščite pred klopi. Pri večjih telesnih naporih na področju, kjer obstaja nevarnost pikov klopov, je treba nanos obnoviti že po 3 do 4 urah, in sicer na mestih, ki so bolj izpostavljena mehanskemu drgnjenju oblačil (pod hlačnicami in okrog pasu). Zaradi uporabljene formule je zaščita obstojna tudi v vodi in ohranja učinkovitost  tudi pri močnem znojenju. Je primeren  tudi za otroke in osebe z občutljivo kožo.
 
Enakomerno ga razpršite po koži in narahlo vtrite. Vtrite ga tudi na dele telesa pod tanjšimi tkaninami, ker klopi lahko zlezejo tudi pod oblačila. Lahko ga razpršite po oblačilih, vendar ga pred tem preizkusite na bolj skritem delu oblačila, da ne bi povzročil madežev. Pri nanašanju se izognite predelom neposredno okrog oči in ustnic, sicer izperite z obilo vode. Deluje tako, da po nanosu na kožo ustvari obstojno in enakomerno auro in klop ne prepozna premazane kože, kot potencialnega vira hrane.
 
 

Glavna sestavina: Citriodiol. Druge sestavine: izvleček agrumov, aloja vera, kokosovo olje

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje