Trgovina
Vaša košarica

HemoClin, gel proti hemoroidom

HemoClin, gel proti hemoroidom Pripomočki in zaščita
HemoClin, gel proti hemoroidom
HemoClin, gel proti hemoroidom je medicinski pripomoček iz naravnih sestavin, primeren za vsakogar, ki ga pestijo hemoroidi ali druge težave v pred..
Izbrano pakiranje:
45 ml
Proizvajalec: YouMedical
17.26€
Brez DDV: 15.76€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblikagel
Mesto uporabezadnjik
Simptom/Problemhemoroidi, bolečina, srbečiča
Ciljna skupinastarejši, moški, ženske, nosečnice, doječe mamice
Ključne besidehigiena, hemoroidi, bolečina, vnetje, srbečica

HemoClin, gel proti hemoroidom je medicinski pripomoček iz naravnih sestavin, primeren za vsakogar, ki ga pestijo hemoroidi ali druge težave v predelu zadnjika. Bioaktivni 2QR kompleks, izoliran iz rastline Aloe barbadensis, na sluznici naredi bariero in tako preprečuje dodatne poškodbe ali okužbe že tako poškodovane sluznice. Na ta način ščiti občutljivo sluznico pred škodljivimi bakterijami in posledično spodbuja naravni proces celjenja.

HemoClin® hladilni gel za hemoroide in druge težave v predelu zadnjika:
zagotavlja takojšen hladilni učinek,
ublaži srbenje in pekoč občutek ter,
ublaži bolečino pri odvajanju blata.
 
Skrbno oblikovan aplikator zagotavlja:
preprosto in higiensko uporabo,
maksimalen izkoristek pri nanašanju,
da gel ne pušča madežev na perilu.
 
HemoClin® gel odpravlja nelagodje v predelu analne odprtine in se uporablja za blaženje s hemoroidi povezanih simptomov kot so draženje, srbenje, pekoč občutek in občutljivost. HemoClin® gel preprečuje in olajša težave v predelu analne odprtine, ki so pogoste predvsem med nosečnostjo in po porodu.
 
Za odpravljanje težav v predelu analne odprtine (npr. srbenja, draženja, pekočega občutka in občutljivosti) gel nanesite na prizadeti predel in njegovo okolico v zadostni količini najmanj dvakrat na dan v obdobju dveh tednov oziroma vsakokrat, ko želite ublažiti simptome. Bolj pogosta uporaba izboljša učinek. Najmanj 2-krat na dan ali kadar koli želimo ublažiti simptome, a ne več kot 30 zaporednih dni.Glavna sestavina:
Aloe Barbadensis gel, Galactoarabinan Polyglucoronic Acid Crosspolymer – 2QR.
 
Sestavine:
Aqua, Aloe Barbadensis gel, Galactoarabinan Polyglucoronic Acid Crosspolymer – 2QR, PEG-8, Xanthan Gum, Betaine, Laureth-9, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, Potassium phosphate.
 
 
Vsebnik je pod tlakom: pri segrevanju lahko poči. Ne preluknjajte ali sežigajte ga niti po uporabi. Shranjujte ločeno od toplote/isker/odprtega ognja/vročih površin. Ne kadite. Ne pršite proti odprtemu ognju ali drugim virom vžiga. Ne izpostavljajte temperaturam, višjim od 50 st. C. Shranjujte nedosegljivo otrokom. Vsebuje majhne delce. Izdelek z aplikatorjem zaščitite pred sončno svetlobo in ga shranjujte na suhem in hladnem mestu (dobro prezračenem). Aerosolni vsebnik uporabljajte samo v kombinaciji s priloženim aplikatorjem.
 

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje