Prehrana za hujšanje

Prehrana za hujšanje

Nupo mešalec (shaker)

Nupo mešalec (shaker)


€3.00 Brez Davka: €2.46

Nupo mešalec (shaker)  je nepogrešljiv pripomoček za pripravo izvrstnih Nupo dietnih juh ali Nupo dietnih napitkov. Posebna mrežica pod pokrovčkom ..

Aloe vera sok maksimalna moč, 500 ml

Aloe vera sok maksimalna moč, 500 ml


€17.14 Brez Davka: €15.65

Aloe vera sok maksimalna moč je pripravljen iz 100% čistega soka Aloe barbadensis in vsebuje nad 200 organizmu potrebnih spojin, med drugim  vitamine,..

Aloe vera sok z zgoščenim sokom borovnice, 1000 ml

Aloe vera sok z zgoščenim sokom borovnice, 1000 ml predstavlja odličen dodatek k prehrani, ki s svojo hranilno vrednostjo blagodejno deluje na ..

Aloe vera sok z zgoščenim sokom borovnice, 500 ml

Aloe vera sok z zgoščenim sokom borovnice, 500 ml predstavlja odličen dodatek k prehrani, ki s svojo hranilno vrednostjo blagodejno deluje na n..

Nupo, ploščica za nadomestitev obroka, karamela

Nupo, ploščica za nadomestitev obroka, karamela je živilo za uporabo v energijsko omejenih dietah z vitamini in minerali za nadomestilo posameznega..

Nupo, ploščica za nadomestitev obroka, čokolada

Nupo, ploščica za nadomestitev obroka, čokolada je živilo za uporabo v energijsko omejenih dietah z vitamini in minerali za nadomestilo posameznega..

Aloe vera sok maksimalna moč, 1000 ml

Aloe vera sok maksimalna moč, 1000 ml


€25.95 Brez Davka: €23.69

Aloe vera sok maksimalna moč, 1000 ml predstavlja odličen dodatek k prehrani, ki s svojo hranilno vrednostjo blagodejno deluje na naš organizem..

Nupo nadomestilo obroka Shake - čokolada

Nupo nadomestilo obroka Shake - čokolada


€3.05 Brez Davka: €2.78

Nupo nadomestilo obroka Shake - čokolada  je živilo za uporabo v energijsko omejenih dietah z vitamini in minerali za nadomestilo posameznega obrok..

Galex, Kopriva čaj

Galex, Kopriva čaj


€4.85 Brez Davka: €4.43

Galex, Kopriva čaj vsebuje komprivo (Urticae folium).  ..

Medex, beljakovinska ploščica - pomaranča, čokolada, med

Medex, beljakovinska ploščica - pomaranča, čokolada, med  oblikujejo in gradijo vaše telo. Zaužijte jih v obliki ploščice s slastnim okusom pomaran..

Naturya BIO ječmenova trava v prahu

Naturya BIO ječmenova trava v prahu


€13.08 Brez Davka: €10.72

BIO Ječmenova trava v prahu Za vegane, vegetarijance, organic, brez glutena, brez kvasovk, brez aditivov. Mladi, nežni listi ječmena, pridelaneg..

Nupo nadomestilo obroka Shake, banana in vanilija

Nupo nadomestilo obroka Shake, banana in vanilija  je živilo za uporabo v energijsko omejenih dietah z vitamini in minerali za nadomestilo posamezn..