Prehrana za hujšanje

Prehrana za hujšanje

Aloe vera sok z zgoščenim sokom borovnice, 500 ml

Aloe vera sok z zgoščenim sokom borovnice, 500 ml predstavlja odličen dodatek k prehrani, ki s svojo hranilno vrednostjo blagodejno deluje na n..

Aloe vera sok z zgoščenim sokom borovnice, 1000 ml

Aloe vera sok z zgoščenim sokom borovnice, 1000 ml predstavlja odličen dodatek k prehrani, ki s svojo hranilno vrednostjo blagodejno deluje na ..

Aloe vera sok maksimalna moč, 1000 ml

Aloe vera sok maksimalna moč, 1000 ml


€25.95 Brez Davka: €23.69

Aloe vera sok maksimalna moč, 1000 ml predstavlja odličen dodatek k prehrani, ki s svojo hranilno vrednostjo blagodejno deluje na naš organizem..

Aloe vera sok maksimalna moč, 500 ml

Aloe vera sok maksimalna moč, 500 ml


€17.14 Brez Davka: €15.65

Aloe vera sok maksimalna moč je pripravljen iz 100% čistega soka Aloe barbadensis in vsebuje nad 200 organizmu potrebnih spojin, med drugim  vitamine,..

Nupo, ploščica za nadomestitev obroka, lešnik

Nupo, ploščica za nadomestitev obroka, lešnik je živilo za uporabo v energijsko omejenih dietah z vitamini in minerali za nadomestilo posameznega obro..

Nupo, ploščica za nadomestitev obroka, karamela

Nupo, ploščica za nadomestitev obroka, karamela je živilo za uporabo v energijsko omejenih dietah z vitamini in minerali za nadomestilo posameznega..

Nupo, ploščica za nadomestitev obroka, čokolada

Nupo, ploščica za nadomestitev obroka, čokolada je živilo za uporabo v energijsko omejenih dietah z vitamini in minerali za nadomestilo posameznega..

Nupo mešalec (shaker)

Nupo mešalec (shaker)


€3.00 Brez Davka: €2.46

Nupo mešalec (shaker)  je nepogrešljiv pripomoček za pripravo izvrstnih Nupo dietnih juh ali Nupo dietnih napitkov. Posebna mrežica pod pokrovčkom ..

Nupo nadomestilo obroka Shake - čokolada

Nupo nadomestilo obroka Shake - čokolada


€3.05 Brez Davka: €2.78

Nupo nadomestilo obroka Shake - čokolada  je živilo za uporabo v energijsko omejenih dietah z vitamini in minerali za nadomestilo posameznega obrok..

Nupo nadomestilo obroka Shake, banana in vanilija

Nupo nadomestilo obroka Shake, banana in vanilija  je živilo za uporabo v energijsko omejenih dietah z vitamini in minerali za nadomestilo posamezn..

Nupo nadomestilo obroka Shake, borovnica in granatno jabolko

Nupo nadomestilo obroka Shake, borovnica in granatno jabolko  je živilo za uporabo v energijsko omejenih dietah z vitamini in minerali za nadomesti..

A.Vogel, Herbamare Spicy zeliščna morska sol

A.Vogel, Herbamare Spicy zeliščna morska sol je narejena iz morske soli, dodana ji je sveža biološko pridelana zelenjava in začimbe ter morska al..