Nupo, ploščica za nadomestitev obroka, čokolada

Kratek opis
Blagovna znamka Nupo
Mesto uporabe organizem
Simptom/Problem prekomerna telesna teža
Ciljna skupina starejši , odrasli , moški , ženska , otroci
Ključne beside dopolnilo , prehrana , hujšanje

2.35 €2.35
Redna cena €2.35 Prihranek €0.00

Nupo, ploščica za nadomestitev obroka, čokolada je živilo za uporabo v energijsko omejenih dietah z vitamini in minerali za nadomestilo posameznega obroka hrane. S svojo prijetno teksturo in pristnim okusom čokolade bo ploščica prepričala tudi največje ljubitelje čokolade.

Kljub temu da je ploščica nizkokalorična, vsebuje vse potrebne vitamine, minerale in hranljive snovi. Ko nadomestite svoj obrok z Nupo nadomestilom obroka, uspešno nadzorujete vnos kalorij ter tako veliko lažje ohranjate svojo telesno težo.  Velja si zapomniti – ko so potešene vse naravne prehrambene potrebe telesa, se vaše splošno dobro počutje izboljša v obliki dodatne energije, kar vam pomaga, da se bolje spoprijemate z izzivi in napori vsakodnevnega življenja. Zaradi nizke vsebnosti kalorij (206 kcal na ploščico), lahko Nupo nadomestilo obroka (ploščice) uporabljate za uspešno ohranjanje želene telesne teže in nizkega dnevnega vnosa kalorij. V službi, pri športnih aktivnosti ali zdoma, so Nupo nadomestila obroka vedno priročen, okusen in hranljiv obrok.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pred uporabo natančno preberite navodilo za uporabo.Napiši mnenija

Opomba: HTML ni preveden!
    Slabo           Dobro

Sorodni Izdelki