Nupo nadomestilo obroka Shake, banana in vanilija

Kratek opis
Blagovna znamka Nupo
Oblika napitek
Mesto uporabe organizem
Simptom/Problem prekomerna telesna teža
Ciljna skupina starejši , odrasli , moški , ženska , otroci
Ključne beside dopolnilo , prehrana , hujšanje , prekomerna telesna teža

3.05 €3.05
Redna cena €3.05 Prihranek €0.00

Nupo nadomestilo obroka Shake, banana in vanilija  je živilo za uporabo v energijsko omejenih dietah z vitamini in minerali za nadomestilo posameznega obroka hrane.

Čudovita kombinacija zrelih banan in sladkega okusa vanilije je nekaj, čemur se nikakor ne boste mogli upreti. Tekstura in gostota napitka je podobna običajnemu mlečnemu shake-u. Kljub temu da je napitek nizkokaloričen, vsebuje vse potrebne vitamine, minerale in hranljive snovi. Ko nadomestite svoj obrok z Nupo nadomestilom obroka, uspešno nadzorujete vnos kalorij ter tako veliko lažje ohranjate svojo telesno težo. Velja si zapomniti – ko so potešene vse naravne prehrambene potrebe telesa, se vaše splošno dobro počutje izboljša v obliki dodatne energije, kar vam pomaga, da se bolje spoprijemate z izzivi in napori vsakodnevnega življenja. Zaradi nizke vsebnosti kalorij (215 kcal na tetrapak), lahko Nupo nadomestilo obroka uporabljate za uspešno ohranjanje želene telesne teže in nizkega dnevnega vnosa kalorij. V službi, pri športnih aktivnosti ali zdoma, so Nupo nadomestila obroka vedno priročen, okusen in hranljiv obrok. Priročen navojni zamašek omogoča da tetrapak zapirate.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pred uporabo natančno preberite navodilo za uporabo.Napiši mnenija

Opomba: HTML ni preveden!
    Slabo           Dobro