Hafesan Beluši, kapsule

Kratek opis
Blagovna znamka Hafesan
Oblika kapsule
Mesto uporabe sečila , koža , organizem
Simptom/Problem prekomerna teža
Ciljna skupina starejši , odrasli , moški , ženska , diabetiki
Ključne beside prehransko dopolnilo , voda , telo , koža , odrasli

16.39 €16.39
Redna cena €16.90 Prihranek €0.51

Hafesan Beluši, kapsule se že vrsto let uporabljajo kot podpora pri dietah. Še posebej so cenjeni zaradi blagega čistilnega učinka. Tudi z nespremenjeno prehrano lahko izgubite kilograme. V primeru diete pa so rezultati vidni še hitreje. Za povečan učinek priporočamo, da dnevno popijete vsaj 2-3 litre tekočine (voda ali nesladkan čaj). Dodaten pozitiven učinek jemanja kapsul je tudi čista in gladka koža. To lahko dosežemo izključno z notranjih čiščenjem telesa in ne z dragimi kremami.

Za izdelavo hafesan Beluši kapsul uporabljajo samo čist in preizkušen prah beluši, brez dodatkov. Na ta način ohranimo vse učinkovite lastnosti naravne rastline (medtem ko tablete vsebujejo vezivna in pomožna sredstva). Brez barvil in laktoze. Primerno tudi za diabetike.
Priporočena dnevna količina: 3x dnevno tri kapsule pred obrokom z zadostno količino tekočine. Dnevno popijte najmanj 2-3 litre vode ali čaja brez sladkorja.

Devet kapsul vsebuje:

prah belušev

2.250,00 mg


Sestavine: prah belušev (Asparagus officinalis), želatina.

Shranjevati nedosegljivo otrokom. Izdelek hranimo v suhem prostoru pri temperaturi pod 25 °C. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav načina življenja.

Napiši mnenija

Opomba: HTML ni preveden!
    Slabo           Dobro

Sorodni Izdelki