Trgovina
Vaša košarica

Ice Power Arthro, krema za sklepe

Ice Power Arthro, krema za sklepe Kozmetika
Ice Power Arthro, krema za sklepe
Ice Power Arthro, krema za sklepe pomaga blažiti različne težave s sklepi – dokazan učinek. Krema Ice Power Arhthro je edinstvena hladilna krema za ra..
Izbrano pakiranje:
60 ml
Proizvajalec: Fysioline
14.38€
Brez DDV: 11.79€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika krema
Mesto uporabe sklepi
Simptom/Problem bolečina, vnetje
Ciljna skupina starejši, odrasli, moški, ženska
Ključne beside sklepi, bolečina, vnetje, lajšanje bolečine

Ice Power Arthro, krema za sklepe pomaga blažiti različne težave s sklepi – dokazan učinek. Krema Ice Power Arhthro je edinstvena hladilna krema za različne težave s sklepi. Hladilni učinek kreme pospešujejo glukozamin, hondroitin in MSM, ki so pomembni za zdravje sklepov. Krema Ice Power Arhtro je krema za sklepe z dokazano učinkovitostjo, saj hitro lajša bolečine in otekanje sklepov. Študije, izvedene za kremo Ice Power Arhtro, so pokazale, da ta izdelek učinkovito lajša blage in zmerne bolečine v sklepih ter izboljšuje gibljivost sklepov.

Krema Ice Power Arthro

  • Zmanjšuje bolečine in vnetja sklepov
  • Zmanjšuje otekanje sklepov
  • Posebej namenjen za lajšanje bolečin in oteklin manjših sklepov (npr. prstov)

Dva- do trikrat dnevno kremo nanesite na problematični predel sklepa. Za najboljše rezultate je priporočljivo, da kremo uporabljate najmanj en mesec. Krema Ice Power Arthro se prav tako uporablja za spodbujanje delovanja npr. zdravil za bolečine v sklepih.


Krema Ice Power Arthro ni priporočljiva za uporabo pri otrocih, nosečnicah ali doječih materah. Sladkorni bolniki ali otroci, mlajši od 18 let naj se pred uporabo kreme Ice Power posvetujejo z zdravnikom. Izdelek lahko povzroči alergijske reakcije, če je uporabnik alergičen na določene učinkovine v izdelku. Samo za zunanjo uporabo.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje