Trgovina
Vaša košarica

Ilast Hydraclean, gel za veke

Ilast Hydraclean, gel za veke Oči
Ilast Hydraclean, gel za veke
Ilast Hydraclean gel za veke je namenjen čiščenju vek, posebej robov vek, pri vseh oblikah vnetja robov vek. Pomaga mehansko odstraniti luske, sebo..
Izbrano pakiranje:
50 ml
Proizvajalec: Horus pharma
17.41€
Brez DDV: 14.27€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblikagel
Mesto uporabeveke
Simptom/Problemdraženje, srbečica, vnetje
Ciljna skupinastarejši, odrasli, moški, ženske, otroci
Ključne besidenega, čiščenje, veke, vnetje, celjenje, zaščita, hialuronska kislina

Ilast Hydraclean gel za veke je namenjen čiščenju vek, posebej robov vek, pri vseh oblikah vnetja robov vek. Pomaga mehansko odstraniti luske, seboroične usedline, izločke ter kraste z vek in izrastišča trepalnic. Natrijev hialuronat in alantoin skupaj vzdržujeta ustrezno vlažno stanje in pospešujeta celjenje. 

Plastenko primite v roke in dozirnik zavrtite v nasprotni smeri urnega kazalca. Črpalka je nato sproščena. Pri prvi uporabi večkrat pritisnite na dozirnik, da zaženete črpalko. Navlažite blazinico z gelom. Zaprite oko in nežno položite blazinico na veko ob izrastišču trepalnic. S krožnimi gibi nežno masirajte veko. Z novo blazinico ponovite postopek na drugem očesu. Po uporabi zavrtite dozirnik v smeri urnega kazalca, da zaprete črpalko. Če se med uporabo pojavijo težave s črpanjem, večkrat pritisnite na dozirnik, da se le ta sprosti. Spiranje ni potrebno. Gel je namenjen samo uporabi na koži. 

Vsebuje 0,2% hialuronske kisline(natrijevega hialuronata) in je oftalmološko testiran. Ne vsebuje konzervansov. Ne vsebuje dišav. Ne vsebuje alkohola

Gel ni za uživanje. Hranite ga nedosegljivo otrokom. Ne uporabljajte ga po poteku datuma uporabe, odtisnjenega na plastenki. Ne odpirajte plastenke(nevarnost vnosa bakterij). Ne uporabljajte ga, če opazite poškodbo: na plastenki ali črpalki. Gel porabite v 3 mescih po odprtju. Hranite ga pri temperaturah med 2 in 35 stopinj C. 

Kontraindikacije: Preobčutljivost za katero od sestavin. 

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje