Trgovina
Vaša košarica

Defendyl Imunoglukan P4H Forte, 5 kapsul

Imunoglukan P4H Acute, 5 kapsul Prehrana in dopolnila
Defendyl Imunoglukan P4H Forte, 5 kapsul
Defendyl Imunoglukan P4H Forte, 5 kapsul vsebuje trikratni odmerek naravnega Imunoglukana (kar 300 mg v eni kapsuli), optimalen odmerek vitamina C in ..
Izbrano pakiranje:
5 kapsul
Proizvajalec: Medis
14.50€
Brez DDV: 13.24€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika kapsule
Mesto uporabe organizem
Simptom/Problem oslabljen imunski sistem, utrujenost, izčrpanost, prehlad, gripa
Ciljna skupina starejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne beside beta glukan, imunski sistem, utrujenost, izčrpanost, prehlad, gripa

Defendyl Imunoglukan P4H Forte, 5 kapsul vsebuje trikratni odmerek naravnega Imunoglukana (kar 300 mg v eni kapsuli), optimalen odmerek vitamina C in dodatno še cink v priporočeni dnevni dozi. Vitamin C in cink imata vlogo pri delovanju imunskega sistema ter pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom. Vitamin C prispeva tudi k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti. V prvih dneh akutne okužbe se uravnan imunski sistem aktivira, kar pomeni nastanek milijonov novih imunskih celic, telo pa takrat potrebuje več mikrohranil, beljakovin, vitaminov in mineralov.

Imunoglukan P4H ACUTE je namenjen kratkotrajni uporabi v času povečane potrebe organizma.  Jemljite 1 kapsulo na dan  5 zaporednih dni. Vzemite jih s kozarcem vode in pogoltnite cele. Priporočamo vam, da Imunoglukan P4H ACUTE jemljete na prazen želodec zjutraj pol ure pred zajtrkom ali zvečer pred spanjem. Imunoglukan P4H ACUTE je namenjen odraslim in otrokom od 12. leta. Primeren je tudi za diabetike in osebe z alergijami. Ne vsebuje glutena in laktoze. Kapsule so rastlinskega izvora in so primerne tudi za vegetarijance.

1 kapsula vsebuje: 300 mg imunoglukana, 160 mg vitamina C in 10,0 mg cinka.

Ovojnica kapsul je rastlinskega izvora, tako da so kapsule primerne tudi za vegetarijance. Ovojnica kapsul ne vsebuje barvila alura red. Imunoglukan je naravni bioaktivni polisaharid (beta-(1,3/1,6)-D-glukan), izoliran iz gobe bukov ostrigar (Pleuratus Ostreatus).

Vitamin C ima vlogo pri delovanju imunskega sistema in pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom. Vitamin C prispeva tudi k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti. Ima tudi vlogo pri nastajanju kolagena za normalno delovanje hrustanca, kože, kosti, zob, dlesni in žil. Prispeva k sproščanju energije pri presnovi, k delovanju živčnega sistema, k normalnemu psihološkemu delovanju. Povečuje tudi absorbcijo železa in prispeva k obnovi reducirane oblike vitamina E.

Cink prispeva k ohranjanju zdrave kože, kosti, las in nohtov ter pri ohranjanju vida. Ima vlogo pri sintezi DNK, pri presnovi kislin in baz, ogljikovih hidratov, maščobnih kislin in mikrohranil.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje