Pharma Nord Čisti Česen, 60 tablet

Kratek opis
Blagovna znamka Pharma Nord
Oblika tablete
Mesto uporabe želodec
Ciljna skupina starejši , odrasli , moški , ženska , otroci
Ključne beside česen

8.19 €8.19
Redna cena €0.00 Prihranek €8.19

Pharma Nord Čisti Česen, 60 tablet je odličen preparat, ki zagotavlja vse učinke česna, znane že iz ljudske medicine brez neprijetnega vonja po česnu. Tehnološko dovršena oblika česna (enterotableta), zaščitena pred delovanjem želodčne kisline in encimov, ki vsebuje 300 mg standardiziranega česnovega prahu, od tega je 4,7 mg aktivne učinkovine aliina. Ta zaščita onemogoča prehitro aktivacijo aliina v želodcu (pretvorba v alicin), obenem pa preprečuje neprijeten vonj po česnu. Vsi znani učinki česna iz tisočletne ljudske medicine so pri Čistem česnu še bolj izraženi.


Priporočena dnevna količina je 1 tableta. Jemati s hrano. Tableto pogoltnemo s celoma.

Ena tableta vsebuje: Česnov prah  300 mg; s 4,5 mg alliina

Sestavine: ekstrakt česna (Allium sativum, aktivna učinkovina), mikrokristalinična celuloza (polnilo), kopolimer metakrilne kisline in etilakrilata (sredstvo za glaziranje), smukec (sredstvo za glaziranje), polietilenglikol 400 (sredstvo za glaziranje), silicijev dioksid (utrjevalec), magnezijev stearat (sredstvo proti sprijemanju). Ne vsebuje sladkorja, kvasa, želatine in glutena.


Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter za zdrav način življenja. Shranjevati pri sobni temperaturi nedosegljivo otrokom.

Napiši mnenija

Opomba: HTML ni preveden!
    Slabo           Dobro