Panaceo basic detox plus, 200 kapsul

Kratek opis
Blagovna znamka Panaceo
Oblika kapsule
Mesto uporabe prebavila , črevesje
Ciljna skupina starejši , odrasli , moški , ženska , otroci
Ključne beside prebavila

30.95 €30.95
Redna cena €31.91 Prihranek €0.96

Panaceo basic detox plus, 200 kapsul je naravni medicinski pripomoček, ki deluje kot kationski izmenjevalec v prebavilih in lahko veže selektivno določena onesnaževala. PANACEO BASIC-DETOX PLUS temelji na naravnem zeolitnem klinoptilolitu, ki je optimiziran z edinstvenim postopkom, PMA - Panaceo mikroaktivacijo (PMA zeolit). To znatno poveča biofizične lastnosti naravne učinkovine v zeolitu PMA. Znano je, da lahko različne, zlasti ponavljajoče se fizične obremenitve, privedejo do motenj delovanja črevesne stene (leaky-gut ali sindrom puščajočega črevesja). Pri sindromu puščajočega črevesja je črevesna sluznica nefiziološko prepustna. To povzroči, da neželene snovi vstopijo v krvni obtok. Pregrada črevesne stene ščiti telo pred nezaželenimi snovmi, ki se pojavljajo v črevesnem okolju. Če je ta ovira motena, se poveča tveganje, da onesnaževala prodrejo v črevesno steno in poškodujejo organizem. PANACEO BASIC-DETOX PLUS dokazano krepi fiziološko funkcijo črevesne stene in s tem zaščitno steno telesa pred tujimi snovmi. V podporo temu lahko zeolit ​​PMA selektivno zmanjša težke kovine, kot so Pb, Cd, As, Ni, Cr in amonij, in sicer z vezanjem z izmenjavo kationov v pogojih črevesnega okolja. Zeolit ​​PMA se v celoti izloči v blatu.

Uporaba: 2 – 3 krat na dan vzemite 3 kapsule ob obrokih s kozarcem vode (100 ml).

Priporočljivo za uporabo več kot 90 dni, da lahko naravni mineral razvije svoj polni učinek v črevesju.

Sestavine v 100 g prahu: PMA zeolit 369 mg, dolomit 41 mg (od tega kalcij 9,18 mg, magnezij 5,23 mg). Kapsula: celuloza 90 mg.

Opozorila: Če ste noseči ali dojite, če imate zdravstvene težave ali jemljete zdravila, se pred uporabo medicinskega pripomočka Panaceo BASIC-DETOX PLUS posvetujte s svojim zdravnikom. Takoj prenehajte z jemanjem, če opazite kak neobičajen učinek. Bolniki s kroničnim zaprtjem morajo upoštevati, da lahko medicinski pripomoček včasih dodatno poveča zaprtje.

Ne prekoračite običajnega dnevnega odmerka, ne da bi se prej posvetovali s svojim zdravnikom. Shranjujte zunaj dosegla otrok, mlajših od 6 let. Po 28 dneh prekinite jemanje za tri dni. Po uporabi vedno zaprite posodo. Shranjujte na suhem pri sobni temperaturi.

Napiši mnenija

Opomba: HTML ni preveden!
    Slabo           Dobro

Sorodni Izdelki