Panaceo Med Darm-Repair, 400 g prahu

Kratek opis
Blagovna znamka Panaceo
Oblika prah
Mesto uporabe prebavila , črevesje
Ciljna skupina starejši , odrasli , moški , ženska , otroci
Ključne beside prebavila

61.83 €61.83
Redna cena €63.74 Prihranek €1.91

Panaceo Med Darm-Repair, 400 g prahu je naravni medicinski pripomoček, ki deluje kot kationski izmenjevalec v prebavilih in lahko veže selektivno določena onesnaževala. Temelji na naravnem zeolitnem klinoptilolitu, ki je optimiziran z edinstvenim postopkom, mikroaktivacijo PMA-Panaceo (zeolit PMA). To znatno poveča biofizične lastnosti naravne učinkovine v zeolitu PMA. Znano je, da lahko različne, zlasti ponavljajoče se fizične obremenitve povzročijo motnjo celovitosti črevesne stene (leaky-gut ali sindrom puščajočega črevesja). Zaradi povečane prepustnosti tuje snovi in endotoksini iz črevesja vstopijo v krvni obtok. Možni simptomi v povezavi z "puščajočim črevesjem" so pritožbe v črevesnem traktu, zlasti sindrom razdražljivega črevesja, ki ga povzroča endotoksemija. Priporočamo medicinski nasvet. Znanstveno je dokazano, da lahko zeolit PMA pomembno pozitivno vpliva na celovitost črevesne stene - merljivo z zmanjšano koncentracijo zonulina "tesnega spojnega modulatorja".

Uporaba: 2 – 3 krat na dan vzemite servirno žlico ob obrokih s kozarcem vode (100 ml). Priporočljivo za uporabo več kot 12 tednov, da lahko naravni mineral razvije svoj polni učinek v črevesju.

Sestavine v 100 g prahu: PMA zeolit 100 g.

Opozorila: Če ste noseči ali dojite, če imate zdravstvene težave ali jemljete zdravila, se pred uporabo medicinskega pripomočka PANACEO MED DARM-REPAIR posvetujte s svojim zdravnikom. Takoj prenehajte z jemanjem, če opazite kak neobičajen učinek. Bolniki s kroničnim zaprtjem morajo upoštevati, da lahko medicinski pripomoček včasih dodatno poveča zaprtje. 3 nasveti: pri zaužitju zdravil je zakasnjen vnos 2 uri, zdravniki priporočajo začeti s polovičnim odmerkom v prvem tednu in v primeru zaprtja zmanjšajte odmerek, povečajte hidracijo in vzemite lanena semena. Ne prekoračite običajnega dnevnega odmerka, ne da bi se prej posvetovali s svojim zdravnikom.

Shranjujte zunaj dosegla otrok, mlajših od 6 let. Po 28 dneh prekinite jemanje za tri dni. Po uporabi vedno zaprite posodo. Shranjujte na suhem pri sobni temperaturi.

Napiši mnenija

Opomba: HTML ni preveden!
    Slabo           Dobro

Sorodni Izdelki