Trgovina
Vaša košarica

Isla Medic Hydro+ pastile

Isla Medic Hydro+ pastile Prehrana in dopolnila
Isla Medic Hydro+ pastile
Isla Medic Hydro+ pastile  so namenjene lajšanju značilnih težav vnetja žrela in ustne sluznice, kot so suh, dražeč kašelj, hripavost, pohrkovanje, ip..
Izbrano pakiranje:
20 pastil
Proizvajalec: Engelhard
5.39€
Brez DDV: 4.92€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblikapastile
Mesto uporabegrlo, usta, žrelo
Simptom/Problemhripavost, prehlad, draženje, kašelj
Ciljna skupinastarejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne besidečešnja, hripavost, draženje, prehlad, kašelj, vlaži, hialuronska kislina, vlaženje, zaščita

Isla Medic Hydro+ pastile  so namenjene lajšanju značilnih težav vnetja žrela in ustne sluznice, kot so suh, dražeč kašelj, hripavost, pohrkovanje, ipd. Primerne so tudi za vlaženje suhih ust in pri razdraženih glasilkah ter intenzivnejši rabi glasu (govorniki, pevci). Pastile Isla Medic hydro+ vsebujejo hidrogel s hialuronsko kislino in izvleček islandskega lišaja. Imajo prijeten okus z blago aromo češnje in mentola. Jemljejo jih lahko odrasli in otroci od 6. leta starosti dalje. Ni razlogov, ki bi preprečevali uporabo v obdobju nosečnosti in dojenja.

Kdaj uporabljati pastile Isla medic Hydro +: Pastile vsebujejo kompleks hidrogela, ki vsebuje karbomer, ksantanski gumi in hialuronsko kislino. Preko vzdraženega grla sprostijo zaščitni sloj hidrogela s hialuronsko kislino in izvlečkom islandskega lišaja. Sestavine vneto sluznico zaščitijo, vlažijo in umirijo. Tako se vneta sluznica lažje regenerira.

Namenjene so uporabi pri izrazitejših simptomih, povezanih s prehladom in vnetim grlom:

  • draženje h kašlju,
  • hripavost,
  • boleče žrelo,
  • suha usta in težave pri požiranju,
  • razdražene glasilke in intenzivnejša raba glasu.

Kdaj uporabite klasične pastile Isla in kdaj Isla Medic hydro+: Klasične pastile Isla so namenjene pogostejši uporabi, kot preventiva oz. pri blagih težavah. Pri izrazitejših težavah v grlu so primerne pastile Isla Medic hydro+. Zaradi svoje sestave so pastile Isla Medic hydro+ poleg naštetega zelo dobrodošle vsem, ki imate težave s suhimi usti oz. intenzivneje uporabljate glas (npr. učitelji, pevci, igralci).

Odrasli in otroci, starejši od 6 let, po potrebi do 6-krat dnevno vzemite po 1 pastilo. Pastilo počasi raztapljajte v ustih, dokler se povsem ne raztopi.

Nasvet za sladkorne bolnike: 1 pastila vsebuje 1,05 g sladkornih nadomestkov, kar ustreza 0,09 BU.

Pastile lahko uporabljate tudi dolgotrajno ali občasno. Če se vaše težave poslabšajo (na primer ob pojavu vročine ali bolečin v sklepih) ali ne izboljšajo v 3 dneh, se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Pastile vsebujejo vodni ekstrakt islandskega lišaja (0,4-0,8 : 1), karbomer, ksantanski gumi in natrijev hialuronat.  Arabski gumi, sorbitol, maltitol, brezvodna citronska kislina, kalijev acesulfamat, levomentol, arome, rastlinsko barvilo (ekstrakt korenja in črnega ribeza), srednjeverižni trigliceridi, prečiščena voda.  

Pastile vsebujejo sladkorne nadomestke. Ena pastila vsebuje 0,11 g sorbitola in 0,94 g maltitola, kar ustreza 0,09 BU (krušnim enotam).

Pri čezmerni uporabi se lahko pojavijo želodčne težave ali odvajalni učinek. V posameznih primerih se lahko pojavijo preobčutljivostne reakcije. Rok uporabnosti je odtisnjen na škatli ter na pretisnem omotu, v katerem so pastile. Ne uporabljajte pastil po preteku roka uporabnosti! Shranjujte jih na suhem mestu pri temperaturi do 25 °C. Priporočamo shranjevanje pastil v originalni škatli za zagotovitev zaščite pred svetlobo. Shranjujte nedosegljivo otrokom!Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje