Trgovina
Vaša košarica

Jamieson Folna kislina 1000 mcg, tablete

Jamieson Folna kislina 1000 mcg, tablete Prehrana in dopolnila
Jamieson Folna kislina 1000 mcg, tablete
Jamieson Folna kislina 1000 mcg, tablete je vrsta vitamina B, ki je nujno potrebna za zdrav in normalen razvoj ploda. Prispeva k razvoju materinega..
Izbrano pakiranje:
100 tablet
Proizvajalec: Jamieson
8.63€
Brez DDV: 7.88€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika tablete
Mesto uporabe organizem
Simptom/Problem slabokrvnost, utrujenost, nosečnost
Ciljna skupina starejši, odrasli, moški, ženska, otroci, nosečnice
Ključne beside vitamini, nosečnost, slabokrvnost, utrujenost, folna kislina, nosečnice

Jamieson Folna kislina 1000 mcg, tablete je vrsta vitamina B, ki je nujno potrebna za zdrav in normalen razvoj ploda. Prispeva k razvoju materinega tkiva med nosečnostjo, prispeva k sintezi aminokislin, nastajanju krvi, presnovi homocisteina. Pripomore k normalnem psihološkem delovanju ter prispeva k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti. Prav tako ima vlogo pri delitvi celic in delovanju imunskega sistema. Posebnost Jamieson Folna kisline je ta, da je narejena v obliki »suho stiskanih tablet«. To je bistvenega pomena pri zagotavljanju učinkovitosti in ohranjanju kakovost folne kisline. Namreč, folna kislina zelo hitro reagira ob visoki temperaturi, dodajanju najrazličnejših kemikalij in alkohola in ob stiku z njimi izgubi svojo učinkovitost. 

Dnevni vnos: Na dan zaužijte eno tableto s kozarcem vode (0,25l), najbolje med jedjo. Priporočljivo je, da Jamieson Folno kislino jemljete tri mesece preden zanosite in ves čas med nosečnostjo.


 Sestavine:

1 tableta vsebuje

PDV(%)*

Folna kislina 

1000 µg/1mg

500

*Priporočen dnevni vnos

Vsebuje tudi: Prevleka tablete (vodotopna celuloza), rastlinska stearinska kislina, sredstvo proti sprijemanju (magnezijeve soli maščobnih kislin, silicijev dioksid).

Samo za odrasle. Shranjevati dobro zaprto, na suhem prostoru in sobni temperaturi (15°C-25°C), zunaj dosega majhnih otrok. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.  

Premium formulacija je oblikovana izključno iz samo naravnih virov in farmacevtsko preizkušena. Izdelek je proizveden z uporabo 360 kontrolnih točk in testov, ki zagotavljajo popolno sledljivost in varnost izdelka, prav tako pa polno učinkovitost in klinično čistočo.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje