Trgovina
Vaša košarica

Jamieson Ginko Biloba, kapsule

Jamieson Ginko Biloba, kapsule Prehrana in dopolnila
Jamieson Ginko Biloba, kapsule
Jamieson Ginko Biloba, kapsule z najvišjo standardizirano vsebnostjo aktivnih spojin – flavon glikozoidov (24 %) in terpen laktonov (6 %) – za izbo..
Izbrano pakiranje:
90 kapsul
Proizvajalec: Jamieson
21.24€
Brez DDV: 19.39€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika kapsule
Mesto uporabe možgani, organizem
Simptom/Problem spomin, koncentracija, stres
Ciljna skupina starejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne beside spomin, koncentracija, ginko, reaktivnost, stres, krvni obtok

Jamieson Ginko Biloba, kapsule z najvišjo standardizirano vsebnostjo aktivnih spojin – flavon glikozoidov (24 %) in terpen laktonov (6 %) – za izboljšanje koncentracije in spomina. 

Jamieson Ginko biloba prispeva k duševnemu ravnotežju (spodbuja koncentracijo, kratkoročni spomin in lajša obdobja povečanega stresa). Pomaga ohranjati spomin in kognitivne funkcije v starosti. Pospešuje krvni obtok, kar pozitivno vpliva na delovanje možganov in njihove reaktivnosti. 
 
Kakovost Jamieson Ginko Bilobe se zagotovlja s kliničnimi testiranji v laboratorijih Jamieson in zagotavlja edinstveno vsebnost ginka, pridobljenega iz najčistejših delov Japonske z najvišjo in optimalno vsebnostjo flavonovih glikozoidov (24 %) in terpen laktonov  (6 %). Strogi standardi nadzora kakovosti in testiranja zagotavljajo, da je v vsaki kapsuli optimalna količina aktivne spojine.
Dnevni vnos: 1 tableta dnevno.

Sestavine: Kalcijev fosfat, prevleka tablete (vodotopna celuloza), sredstvo proti sprijemanju (magnezijeve soli maščobnih kislin, silicijev dioksid)

Izdelek ne vsebuje soli, glutena, laktoze, umetnih barvil, okusov in konzervansov. 

Shranjevati dobro zaprto, na suhem prostoru in sobni temperaturi (15°C-25°C), zunaj dosega majhnih otrok. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Če jemljete zdravila se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom. Izdelka ne priporočamo v primeru motenj strjevanja krvi, nosečnicam, doječim materam in otrokom.

Premium formulacija je oblikovana izključno iz samo naravnih virov in farmacevtsko preizkušena. Izdelek je proizveden z uporabo 360 kontrolnih točk in testov, ki zagotavljajo popolno sledljivost in varnost izdelka, prav tako pa polno učinkovitost in klinično čistočo.


Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje