Trgovina
Vaša košarica

Jamieson Kalcij, Magnezij in Vitamin D3, tablete

Jamieson Kalcij, Magnezij in Vitamin D3, tablete Prehrana in dopolnila
Jamieson Kalcij, Magnezij in Vitamin D3, tablete
Jamieson Kalcij, Magnezij in Vitamin D3, tablete vsebuje Kalcij in vitamin D sta potrebna za zdravo rast in vzdrževanje zdravih kosti in zob. Vitam..
Izbrano pakiranje:
200 tablet
Proizvajalec: Jamieson
19.01€
Brez DDV: 17.36€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblikatablete
Mesto uporabekosti, sklepi, mišice, zobje, živčni sistem
Simptom/Problemutrujenost, izčrpanost, mišični krči, krhke kosti, zobje
Ciljna skupinastarejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne besidemišice, imunski sistem, utrujenost, izčrpanost, mišični krči, krhke kosti, zobje, vitamin D

Jamieson Kalcij, Magnezij in Vitamin D3, tablete vsebuje Kalcij in vitamin D sta potrebna za zdravo rast in vzdrževanje zdravih kosti in zob. Vitamin D prispeva k absorpciji in uporabi kalcija in fosforja ter krepi imunski sistem in delovanje mišic. Magnezij pomaga pri lajšanju utrujenosti in izčrpanosti, pozitivno vpliva na psihično delovanje ter pomaga ohranjati pravilen mišični tonus. Izdelek vsebuje kombinacijo naravnih virov kalcija (Mega Cal™) in magnezija, ki tvorijo t.i. Krebsov cikel (Krebsov cikel je energijsko proizvodni proces v celicah našega telesa) in patentiran naravni Quali®-D vitamin D3, ki skupaj omogočajo visoko biološko razpoložljivost in s tem absorpcijo, ki je edinstvena na tržišču. Premium formulacija je oblikovana izključno iz samo naravnih virov in farmacevtsko preizkušena. 

Dnevni vnos: 1-3 kaplete dnevno (ovalna tableta za lažjo uživanje) ob jedi.

Sestavine v 1 tableti

PDV(%)*

Kalcij (karbonat, citrat, malat, fumarat, sukcinat)

333 mg

41,63

Magnezij (oksid, citrat, malat, fumarat, sukcinat)

167 mg

55,7

Vitamin D3 (holekalciferol) 

5 mcg/ 200IU

100

*Priporočen dnevni vnos

Vsebuje tudi: Citronska kislina (regulator kislosti), mineralno olje, modificiran celulozni gumi, magnezijev silikat, polisorbat (emulgator), prevleka tablete (vodotopna celuloza, brazilski palmin vosek), rastlinska stearinska kislina, sredstvo proti sprijemanju (magnezijeve soli maščobnih kislin, silicijev dioksid) trietilcitrat (mehčalo), titanov dioksid (barvilo). Izdelek vsebuje Quali-D, svetovno inovacijo, naravni vitamin D3. Pridobljen je iz lanolina in sledljiv od kmetije do končnega izdelka brez testiranja na živalih.

Shranjevati dobro zaprto, na suhem prostoru in sobni temperaturi (15°C-25°C). Shranjevati nedosegljivo otrokom. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.  

Premium formulacija je oblikovana izključno iz samo naravnih virov in farmacevtsko preizkušena. Izdelek je proizveden z uporabo 360 kontrolnih točk in testov, ki zagotavljajo popolno sledljivost in varnost izdelka, prav tako pa polno učinkovitost in klinično čistočo.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje