Trgovina
Vaša košarica

Jamieson Magnezij 250 mg, kapsule

Jamieson Magnezij 250 mg, kapsule Prehrana in dopolnila
Jamieson Magnezij 250 mg, kapsule
Jamieson Magnezij 250 mg, kapsule vsebuje Magnezij ki prispeva k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti. Prispeva k ravnotežju elektrolitov in sproš..
Izbrano pakiranje:
90 kapsul
Proizvajalec: Jamieson
17.36€
Brez DDV: 15.85€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblikakapsule
Mesto uporabezobje, kosti, koža, organizem
Simptom/Problemutrujenost, izčrpanost, mišični krči
Ciljna skupinastarejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne besideutrujenost, izčrpanost, mišični krči, organizem, elektroliti, magnezij

Jamieson Magnezij 250 mg, kapsule vsebuje Magnezij ki prispeva k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti. Prispeva k ravnotežju elektrolitov in sproščanju energije pri presnovi. Prispeva k delovanju živčnega sistema, mišic in ohranjanju zdravih kosti in zob. Ima vlogo pri sintezi beljakovin in delitvi celic. Prispeva k normalnem psihološkem delovanju. Na voljo je v obliki magnezijevega oksida, skupaj z intermediati iz t.i. Krebsovega cikla: glicerofosfata in malata, za povečanje absorpcije (Krebsov cikel je energijsko proizvodni proces v celicah našega telesa). Ta edinstvena kombinacija je zato visoko biološko razpoložljiva in pripomore tudi k povečanju absorpcije drugih mineralnih snovi v telesu. 

Dnevni vnos: 1-2 tableti dnevno, najbolje po ali med obrokom

Sestavine: Prevleka tablete: vodotopna celuloza, barvilo: titanov dioksid, stabilizator: polietilen glikol, emulgator: polisorbat 80, brazilski palmin vosek, sredstvo proti sprijemanju (magnezijeve soli maščobnih kislin, silicijev dioksid). Izdelek ne vsebuje glutena, laktoze, umetnih barvil in okusov.

Shranjevati dobro zaprto, na suhem prostoru in sobni temperaturi (15°C-25°C). Shranjevati nedosegljivo otrokom. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.  

Premium formulacija je oblikovana izključno iz samo naravnih virov in farmacevtsko preizkušena. Izdelek je proizveden z uporabo 360 kontrolnih točk in testov, ki zagotavljajo popolno sledljivost in varnost izdelka, prav tako pa polno učinkovitost in klinično čistočo.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje