Trgovina
Vaša košarica

Jamieson Magnezij 500 mg + Vitamin D3, kapsule

Jamieson Magnezij 500 mg + Vitamin D3, kapsule Prehrana in dopolnila
Jamieson Magnezij 500 mg + Vitamin D3, kapsule
Jamieson Magnezij 500 mg + Vitamin D3, kapsule vsebuje Magnezij ki prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, prispeva k ravnotežju elektr..
Izbrano pakiranje:
60 kapsul
Proizvajalec: Jamieson
18.34€
Brez DDV: 16.75€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika kapsule
Mesto uporabe kosti, mišice, živčni sistem
Simptom/Problem utrujenost, izčrpanost, mišični krči
Ciljna skupina starejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne beside utrujenost, izčrpanost, mišični krči, magnezij, presnova, absorpcija

Jamieson Magnezij 500 mg + Vitamin D3, kapsule vsebuje Magnezij ki prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, prispeva k ravnotežju elektrolitov in sproščanju energije pri presnovi. Bistvo prispeva k delovanju mišic in živčnega sistema. Prav tako ima vlogo pri sintezi beljakovin in ohranjanju zdravih kosti in zob ter prispeva k normalnemu psihološkemu delovanju. Patentirana formulacija iz kar petih virov magnezija omogoča edinstveno stopnjo absorpcije magnezija v telo. Priporočamo vsem aktivnim posameznikom saj vam skupaj z dodanim vitamin D3 v izdelku (vitamin D prispeva k ohranjanju zdravih kosti in pravilnem delovanju mišic) nudi optimalno podporo in odlično delujočo kombinacijo, ki je edinstvena na tržišču. 

Dnevni vnos: 1 tableta dnevno.

Ena tableta vsebuje:

  • Elementarni Magnezij (iz visoko absorpcijskega vira naravnega magnezijevega kompleksa aspartata, glicerofosfata, malata, oksida in glicinata) 400 mg (166,6% priporočenega dnevnega odmerka)
  • Vitamin D3 (Premium Quali-D) (pridobljen iz lanolina, ki je telesu lasten vir vitamina D): 500 IU/12,5 mcg (250% priporočenega dnevnega odmerka)

Vsebuje tudi: prevleka tablete: vodotopna celuloza, barvilo: titanov dioksid, hidroksiproil celuloza, modificiran celulozni gumi, sredstvo proti sprijemanju: rastlinski magnezijev stearat. Ne vsebuje glutena in laktoze ter umetnih arom in barvil.

Shranjevati dobro zaprto, na suhem prostoru in sobni temperaturi (15°C-25°C). Shranjevati nedosegljivo otrokom. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.  

Premium formulacija je oblikovana izključno iz samo naravnih virov in farmacevtsko preizkušena. Izdelek je proizveden z uporabo 360 kontrolnih točk in testov, ki zagotavljajo popolno sledljivost in varnost izdelka, prav tako pa polno učinkovitost in klinično čistočo.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje