Trgovina
Vaša košarica

Jamieson Mega Kalcij + Vitamin D3, tablete

Jamieson Mega Kalcij + Vitamin D3, tablete Prehrana in dopolnila
Jamieson Mega Kalcij + Vitamin D3, tablete
Jamieson Mega Kalcij + Vitamin D3, tablete predstavljajo revolucijo na področju zdravih kosti, zob in mišic. Superiornost tega izdelka naredi eleme..
Izbrano pakiranje:
120 tablet
Proizvajalec: Jamieson
15.71€
Brez DDV: 14.35€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblikatablete
Mesto uporabezobje, kosti, mišice, sklepi
Simptom/Problemmišični krči, utrujenost, izčrpanost, krhki zobje, kalcij, vitamin D
Ciljna skupinastarejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne besidemišice, kosti, sklepi, koža, lasje, nohti

Jamieson Mega Kalcij + Vitamin D3, tablete predstavljajo revolucijo na področju zdravih kosti, zob in mišic. Superiornost tega izdelka naredi elementarni kalcij, ki je sestavljen iz štirih zelo hitro absorbirajočih virov: karbonata, citrata, malata in sucinata. Vitamin D poskrbi za popolno absorbcijo kalcija in je pridobljen na popolnoma naraven način iz lanolina, ki je človeku lasten vir vitamina D. Gre za edinstveno kombinacijo na slovenskem tržišču, ki dokazano deluje! 

Dnevni vnos: 1-2 tableti dnevno ob jedi. Izdelek zaužite nekaj ur  pred oz. po zaužitju katerihkoli zdravil.

Sestavine:

V eni tableti

PDV(%)**

Elementarni kalcij*

650 mg

81

Vitamin D3**

10 μg

200

*MEGA Cal je visoko absorpcijski kalcijev kompleks karbonata, citrata, malata, fumarata in sukcinata
**Premium Quali-D 
***Priporočen dnevni vnos

Vsebuje tudi: Elementarni kalcij, maltodekstrin, celuloza, barvilo: titananov dioksid, mineralno olje, trietilcitrat, emulgator: polisorbat 80, sredstvo za glaziranje: karanauba vosek, mineralno olje, glicerol, holekalciferol

Izdelek ne vsebuje soli, sladkorjev, glutena, laktoze, umetnih barvil, okusov in konzervansov.Izdelek vsebuje Quali-D, svetovno inovacijo, naravni vitamin D3. Pridobljen je iz lanolina in sledljiv od kmetije do končnega izdelka brez testiranja na živalih.

Shranjevati dobro zaprto, na suhem prostoru in sobni temperaturi (15°C-25°C). Shranjevati nedosegljivo otrokom. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.  

Premium formulacija je oblikovana izključno iz samo naravnih virov in farmacevtsko preizkušena. Izdelek je proizveden z uporabo 360 kontrolnih točk in testov, ki zagotavljajo popolno sledljivost in varnost izdelka, prav tako pa polno učinkovitost in klinično čistočo.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje