Trgovina
Vaša košarica

Jamieson Omega-3 Ekstra moč brez priokusa po ribah, kapsule

Jamieson Omega-3 Ekstra moč brez priokusa po ribah, kapsule Prehrana in dopolnila
Jamieson Omega-3 Ekstra moč brez priokusa po ribah, kapsule
Jamieson Omega-3 Ekstra moč brez priokusa po ribah, kapsule je prehransko dopolnilo. Kupci izdelkom z Omega 3 maščobnimi kislinam iz laboratorijev ..
Izbrano pakiranje:
100 kapsul
Proizvajalec: Jamieson
31.91€
Brez DDV: 29.14€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika kapsule
Mesto uporabe možgani, ožilje, srce, živčevje, oči
Simptom/Problem srčno žilne bolezni, slab vid
Ciljna skupina starejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne beside omega 3, EPA, DHA, srce, možgani, vitalnost, ribe

Jamieson Omega-3 Ekstra moč brez priokusa po ribah, kapsule je prehransko dopolnilo. Kupci izdelkom z Omega 3 maščobnimi kislinam iz laboratorijev JAMIESON zaupanjo že več kot 90 let. Danes redko katero prehransko dopolnilo lahko garantirati takšno moč,  varnost in učinkovitost kot prehranska dopolnila JAMIESON. Kupci, ki cenijo tradicijo, farmacevtsko kakovost in čistost ter sledenje sodobnim potrebam uporabnikov na področju skrbi za zdravje vedno znova izberejo prav kanadskega največjega proizvajalca prehranskih dopolnil.  Predstavljajte si popolnoma vitalno, zdravo i  aktivno življenje. Naj vam pri tem pomaga Omega-3  EKSTRA MOČ.

V laboratorijih JAMIESON smo razvili inovacijo- najmočnejšo kapsulo z omega maščobno kislino, ki edina na svetovnem tržišču omogoča doseganje naslednjih učinkov v SAMO ENI KAPSULI:
 
EPK in DHK imata vlogo pri delovanju srca**
DHK  ima vlogo pri delovanju možganov*
DHK ima vlogo pri ohranjanju vida*
Koristni učinek se doseže z dnevnim vnosom 250 mg DHK
** Koristni učinek se doseže z dnevnim vnosom 250 mg DHK in EPK
 
Poleg tega smo v formulacijo vključili limono- odličen naravni vir, ki izboljša okus in skupaj z naprednim ovojem kapsule poskrbi, da ne povzroča priokusa po ribah.  In še pomembneje: s pomočjo ultra molekularne destilacije smo odstranili še najmanše prisotnosti toksinov in težkih kovin.*
 
*Jamieson se v Kanadi kot prvo podjetje v sektorju prehranskih dopolnil revidira kot farmacevtsko podjetje, tako da so dovoljene ravni težkih kovin in toksinov znantno pod ravnimi, ki so dovoljene v ostalih prehranskih dopolnilih. S tem garantiramo čistost, ki je edinstvena na tržišču, kar dokazujemo z analiznimi certifikati vsake serije proizvodnje. 
 
Premium formulacija je oblikovana izključno iz samo naravnih virov in farmacevtsko preizkušena. Izdelek je proizveden z uporabo 360 kontrolnih točk in testov, ki zagotavljajo popolno sledljivost in varnost izdelka, prav tako pa polno učinkovitost in klinično čistočo.
 

Priporočeni dnevni vnos: 1-2 kapsule dnevno.

Vsaka kapsula vsebuje: Molekularno destilirano ribje olje: 1165 mg (sardoni, sardele, skuše). 

Zagotavljanja kar 700 mg omega-3 maščobnih kislin:

  • Eikozapentaenojska kislina (EPA), 420 mg
  • Dokozaheksaenojska kislina (DHA), 280 mg

Vsebuje tudi: želatina (ovoj kapsule), sredstvo za ohranjanje vlage (glicerin), naravni okus limone. Izdelek ne vsebuje soli, glutena, laktoze, umetnih barvil, okusov in konzervansov. 

Shranjevati dobro zaprto, na suhem prostoru in sobni temperaturi (15°C-25°C), zunaj dosega majhnih otrok. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. 

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje

Newsletter

* E-mail: