Trgovina
Vaša košarica

Jamieson Omega-3 žvečljivi želejčki za otroke

Jamieson Omega-3 žvečljivi želejčki za otroke Prehrana in dopolnila
Jamieson Omega-3 žvečljivi želejčki za otroke
Jamieson Omega-3 žvečljivi želejčki za otroke imajo dodaten vnos omega-3 maščobnih kislin strokovnjaki vse pogosteje priporočajo v predšolski in šo..
Izbrano pakiranje:
60 želejčkov
Proizvajalec: Jamieson
18.34€
Brez DDV: 16.75€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Ciljna skupinaotroci

Jamieson Omega-3 žvečljivi želejčki za otroke imajo dodaten vnos omega-3 maščobnih kislin strokovnjaki vse pogosteje priporočajo v predšolski in šolski dobi kot pomoč za zdravo rast in razvoj otroka. Jamieson zato predstavlja želejčke za otroke s popolnoma naravnimi okusi tropskega sadja in v zabavni obliki ribic, ki ne vsebujejo aspartama, konzervansov, umetnih arom ter barvil. Vsebujejo esencialne omega-3 maščobne kisline z idealnim razmerjem DHK in EPK, ki so potrebne za normalno rast in razvoj otroka. 

Otroci od 3 let dalje do 5 želejčkov na dan.

Glukozni sirup, saharoza (sladilo), citronska kislina (ojačevalec okusa), želatina,  naravna aroma (jagoda, banana, pomaranča, breskev, zeleno jabolko), naravne barve (korenčkov  sok, anato), kokosovo olje, sredstvo proti sprijemanju (brazilski palmin vosek). Ne vsebujejo soli, glutena, laktoze, umetnih barvil, arom in konzervansov. Farmacevtsko testirani,  da ne vsebujejo težke kovine, poliklorirani bifenil (PCB), dioksine, živo srebro in svinca.

Shranjevati dobro zaprto, na suhem prostoru in sobni temperaturi (15°C-25°C), zunaj dosega majhnih otrok. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje