Trgovina
Vaša košarica

Jamieson Selen 100mcg, tablete

Jamieson Selen 100mcg, tablete Prehrana in dopolnila
Jamieson Selen 100mcg, tablete
Jamieson Selen 100mcg, tablete vsebujejo Selen ki je pridobljen iz naravnega vira - pivskega kvasa. Selen ima pomembno vlogo pri nastajanju semenče..
Izbrano pakiranje:
100 tablet
Proizvajalec: Jamieson
17.36€
Brez DDV: 15.85€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika tablete
Mesto uporabe koža, lasje, nohti, živčni sistem
Simptom/Problem stres, krhki lasje, krhki nohti
Ciljna skupina starejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne beside imunski sistem, lasje, stres, krhki lasje, krhki nohti, selen

Jamieson Selen 100mcg, tablete vsebujejo Selen ki je pridobljen iz naravnega vira - pivskega kvasa. Selen ima pomembno vlogo pri nastajanju semenčec pri moškem, prispeva k ohranjanju zdravih las in nohtov, ima vlogo pri delovanju imunskega sistema ter ščiti celice pred oksidativnim stresom. Njegova najpomembnejša funkcija je pri pravilnem delovanju ščitnice. Izdelek še posebej priporočamo osebam, ki imajo Chronovo bolezen, ljudem, ki imajo dlje trajajoče bolezni, težave s ščitnico, lasmi, nohti, vnetji (luskavica, artristis, lupus, ekcem), osebam, ki uživajo enolično hrano, veganom in ob hujšanju z nizkoenergetskim dietami. Najboljšo absorbcijo dosežemo ob jemanju zjutraj in zvečer (po 50mcg). 

Selen je mineral, ki pojasnjuje številne moderne bolezni, ki nastanejo zaradi pomanjkanja Selena v prsti (množična obdelava in umetna gnojila) in so pogosto povezane s težavami z ščitnico. Dovolj Selena v tleh, od koder ga lahko rastline vsrkajo, je le še v nekaterih predelih Avstralije in Nove Zelandije. V ZDA in Evropi ga skoraj ni več, razen na območjih, kjer so pogoste poplave ali ognjeniška dejavnost. Pomanjkanje Selena se kaže s spremembami v barvi nohtov, mišični oslabelosti, poškodbah srčne mišice, staranju kože in izgubi življenjske moči. Dokazano je, da se Selen najbolje absorbira, če ni v kombinaciji z nepotrebnimi vitamini in ostalimi minerali in je v naravni, organski obliki.

Dnevni vnos: Vzemite eno tableto na dan, skupaj z obrokom.
Vsebuje: Celuloza, dikalcijev fosfat, sredstvo proti sprijemanju (magnezijeve soli maščobnih kislin, silicijev dioksid). Izdelek ne vsebuje laktoze, umetnih barvil in okusov.

Izdelek ni primeren za osebe z avtoimunimi boleznimi saj vzpodbuja imunski sistem. Shranjevati dobro zaprto, na suhem prostoru in sobni temperaturi (15°C-25°C). Shranjevati nedosegljivo otrokom. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.  

Premium formulacija je oblikovana izključno iz samo naravnih virov in farmacevtsko preizkušena. Izdelek je proizveden z uporabo 360 kontrolnih točk in testov, ki zagotavljajo popolno sledljivost in varnost izdelka, prav tako pa polno učinkovitost in klinično čistočo.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje