Trgovina
Vaša košarica

Jamieson Vitamin D 1000 IE, kapljice

Jamieson Vitamin D 1000 IE, kapljice Prehrana in dopolnila
Jamieson Vitamin D 1000 IE, kapljice
Jamieson Vitamin D 1000 IE, kapljice prispevajo k ohranjanju zdravih kosti, pravilnem delovanju mišic in k pravilni ravni kalcija v krvi. Bistveno ..
Izbrano pakiranje:
11,4 ml
Proizvajalec: Jamieson
19.30€
Brez DDV: 17.63€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblikakapljice
Mesto uporabekosti, mišice, organizem
Simptom/Problemmišični krči, utrujenost, izčrpanost, krhke kosti
Ciljna skupinastarejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne besidekri, mišice, mišični krči, vitamin D, imunski sistem, absorpcija

Jamieson Vitamin D 1000 IE, kapljice prispevajo k ohranjanju zdravih kosti, pravilnem delovanju mišic in k pravilni ravni kalcija v krvi. Bistveno prispeva tudi k ohranjanju zdravih zob in delovanju našega imunskega sistema. Sedaj na voljo v izredno priročni obliki kapljic v oljni raztopini s patentirano formulo quali-d, svetovno inovacijo, ki vsebuje naravni vitamin D3 z najvišjo možno stopnjo absorpcije. Kapljice so tako odlična naravna alternativa sintetično pridobljenem vitaminu D3 in tako zelo primerna tako za starostnike, kakor za vsakogar, ki ima višje potrebe po vitaminu D. Ena kapljica na dan pokrije povišane potrebe po vitaminu D, izdelek pa vsebuje kar 360 kapljic-za celoletno oskrbo! 

Vitamin D prispeva k (odobritve na področu vitamina D s strani organizacije EFSA):
- normalni absorpciji/uporabi kalcija in fosforja
- normalni ravni kalcija v krvi
- ohranjanju zdravih kosti
- delovanju mišic
- ohranjanju zdravih zob
- delovanju imunskega sistema
- ima vlogo pri delitvi celic

Priporočeni dnevni odmerek: Zaužijte eno kapljico na dan, direktno na jezik ali pa s hrano ali vodo. Obrnite stekleničko popolnoma navzdol ter je ne pretresajte, saj bo kapljica prišla sama ven.

Vsebnost: Vitamin D3 (Premium Quali-D) (pridobljen iz lanolina, ki je telesu lasten vir vitamina D): 1.000 IU/25 mcg - (450% priporočeni dnevni odmerek), srednjeverižni trigliceridi (kokosovo olje).

Izdelek ne vsebuje glutena, laktoze, umetnih barvil in okusov. Vsebuje Quali-D, svetovno inovacijo, naravni vitamin D3. Pridobljen je iz lanolina in sledljiv od kmetije do konca brez testiranja na živalih.

Primerno za odrasle. Shranjevati dobro zaprto, na suhem prostoru in sobni temperaturi (15°C-25°C), zunaj dosega majhnih otrok. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.  

Premium formulacija je oblikovana izključno iz samo naravnih virov in farmacevtsko preizkušena. Izdelek je proizveden z uporabo 360 kontrolnih točk in testov, ki zagotavljajo popolno sledljivost in varnost izdelka, prav tako pa polno učinkovitost in klinično čistočo.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje