Trgovina
Vaša košarica

Jamieson Vitamin D 400 IE, tablete

Jamieson Vitamin D 400 IE, tablete Prehrana in dopolnila
Jamieson Vitamin D 400 IE, tablete
Jamieson Vitamin D 400 IE, tablete so najpogostejša tema današnjih raziskav na številnih področjih zdravljenja modernih bolezni. Vitamin D je tako ..
Izbrano pakiranje:
90 tablet
Proizvajalec: Jamieson
12.41€
Brez DDV: 11.34€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Mesto uporabezobje, kosti
Ključne besidevitamini, mišice, imunski sistem

Jamieson Vitamin D 400 IE, tablete so najpogostejša tema današnjih raziskav na številnih področjih zdravljenja modernih bolezni. Vitamin D je tako pomemben za človeško telo, da ima svoje celične receptorje in je tako bolj podoben hormonu. Telo potrebuje vitamin D za gradnjo in ohranjanje močnih in trdnih kosti. Dokazano je, da vitamin D spodbuja normalno celično rast in delitev in deluje kot ključni faktor pri ohranjanju hormonskega ravnovesja ter zdravega imunskega sistema. Vsaka celica v našem telesu ima receptor za aktivno obliko vitamina D in zato znanstveniki predvidevajo, da vitamin D, s tem, ko nadzira rast celic, deluje kot nekakšna »straža« za naše zdravje. Naravna oblika D3 je telesu lastna in se veliko bolje absorbira v telo kot oblika D2. 

Jamieson Vitamin D 400 mcg je izdelan iz naravnih virov. Vitamin D prispeva k ohranitvi zdravih kosti in zob, delovanju mišic in imunskega sistema.
Kalcijev fosfat, modificiran celulozni gumi, naravna aroma poprove mete, prevleka tablete (vodotopna celuloza, brazilski palmin vosek), sredstvo proti sprijemanju (rastlinski magnezijev stearat)
 
Izdelek ne vsebuje soli, sladkorjev, glutena, laktoze, umetnih barvil, okusov  in konzervansov. Izdelek vsebuje patentiran Quali-D, svetovno inovacijo, naravni BIO vitamin D3. Izhaja iz najboljšega svetovnega lanolina, ki je enak vir vitamina D, kot ga naša koža ustvarja, ko smo izpostavljeni soncu.
 

Shranjevati dobro zaprto, na suhem prostoru in sobni temperaturi (15°C-25°C). Shranjevati nedosegljivo otrokom!  Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Vzemite eno tableto na dan, skupaj z obrokom.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje