Trgovina
Vaša košarica

Jamieson Vitamin D Baby 400 IE, kapljice

Jamieson Vitamin D Baby 400 IE, kapljice Prehrana in dopolnila
Jamieson Vitamin D Baby 400 IE, kapljice
Jamieson Vitamin D Baby 400 IE, kapljice na voljo v priročni obliki kapljic v oljni raztopini z naravnim Quali-D vitaminom D3, ki so odlična altern..
Izbrano pakiranje:
11,7 ml
Proizvajalec: Jamieson
19.30€
Brez DDV: 17.63€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblikakapljice
Mesto uporabekosti, mišice, zobje
Simptom/Problemkrči, pomanjkanje vitamina D
Ciljna skupinaotroci, dojenčki
Ključne besidevitamini, odpornost, kosti, razvoj, zobje, vitamin D

Jamieson Vitamin D Baby 400 IE, kapljice na voljo v priročni obliki kapljic v oljni raztopini z naravnim Quali-D vitaminom D3, ki so odlična alternativa sintetično pridobljenem vitaminu D3. Izdelek v inovativnosti in načinu pridobivanja vitamina D prikazuje kakovost prehranskih dopolnil Jamieson in skrb za uporabnike v prav vsakem prehranskem dopolnilu Jamieson. Tokrat gre za naše najmlajše in tukaj so se v laboratorijih Jamieson še posebej potrudili. Vsaka kapljica tako vsebuje patentiran Quali-D, svetovno inovacijo, naravni BIO vitamin D3, ki izhaja iz najboljšega svetovnega lanolina, ki je enak vir vitamina D, kot ga naša koža ustvarja, ko smo izpostavljeni soncu. Posebna prednost se skriva tudi v ostali sestavi izdelka- vitamin D3 je v kapljicah z kokosovim oljem (srednjeverižnimi trigliceridi). Pomembno dejstvo je namreč: Vitamin D je v olju topen vitamin in se brez olja ne absorbira v telo. Zato je najbolje, da v primeru kapljic na vodni osnovi vitamin D uživamo ob obroku (kjer naj bo prisotno tudi olje) ali še bolje- kot je to pri Baby vitamin D kapljicah, da je kakovostno olje (kokosovo) že osnova v raztopini. Kokosovo olje poskrbi tudi za daljšo obstojnost vitamina D, saj deluje kot naravni konzervans in še pomembneje: dodatno spodbujajo boljšo absorbcijo vitamina D in poskrbijo, da pri dojenčkih izdelek ne povzroča krčev.

Lanolin se pridobiva iz ovčje dlake, ovc iz pašnikov Avstralije in Novo Zelandije (močno sonce v teh predelih poskrbi za kakovosten vir lanolina). Nato je poslan v Francijo, kjer je deležen sofisticirane, vrhunske obdelave, da dobimo izjemno čist in v kristalni obliki pre-vitamin D3. Končni proces poteka v Kanadi, kjer pridobimo naraven vitamin D3 (Quali-D) v končni obliki z najvišjo stopnjo bio-razpoložljivosti. Proces, ki nakazuje skrb podjetja Jamieson za pridobivanje najčistejših in najboljših naravnih virov surovin iz celotnega sveta. Ker želimo le najboljše za vašega malčka. Vitamin D je pri otrocih in dojenčkih potreben za normalno rast in razvoj kosti.  Vitamin D prispeva k normalni absorbciji/uporabi kalcija in fosforja, ohranjanju zdravih kosti, zob, delovanju mišic ter delovanju imunskega sistema.

Dnevni vnos: Ena kapljica na dan, direktno na jezik ali pa s hrano ali vodo. Obrnite stekleničko popolnoma navzdol ter je ne pretresajte, saj bo kapljica prišla sama ven. Za majhne otroke si kapljico dajte na konico prsta in podrgnite po notranji strani otrokovega lica ali jo zmešajte s hrano. V steklenički je 360 kapljic, torej kar za leto dni uporabe. Primerno od rojstva dalje.

V eni kapljici: Vitamin D3 (Premium Quali-D, holekalciferol pridobljen iz naravnega lanolina) 400IU (100% dnevni odmerek)

Vsebuje tudi: Kokosovo olje (srednjeverižni trigliceridi) Izdelek ne vsebuje glutena, laktoze, umetnih barvil in okusov. Vsebuje Quali-D, svetovno inovacijo, naravni vitamin D3. Pridobljen je iz lanolina in sledljiv od kmetije do konca brez testiranja na živalih.

Shranjevati dobro zaprto, na suhem prostoru in sobni temperaturi (15°C-25°C). Shranjevati nedosegljivo otrokom! Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za   uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje