Trgovina
Vaša košarica

Jungle Formula Maximum Original, zaščita proti komarjem

Jungle Formula Maximum Original, zaščita proti komarjem Pripomočki in zaščita
Jungle Formula Maximum Original, zaščita proti komarjem
Jungle Formula Maximum Original, zaščita proti komarjem je pršilo za zaščito pred žuželkami s 50-% DEET in rastlinskimi izvlečki za najboljšo zaščito...
Izbrano pakiranje:
75 ml
Proizvajalec: Omega Pharma
9.11€
Brez DDV: 7.47€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblikapršilo
Mesto uporabekoža, telo
Simptom/Problemkomarji
Ciljna skupinastarejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne besidezaščita, komarji, zika, piki, repelent

Jungle Formula Maximum Original, zaščita proti komarjem je pršilo za zaščito pred žuželkami s 50-% DEET in rastlinskimi izvlečki za najboljšo zaščito. S prijetnim vonjem. 9 ur učinkovite zaščite pred komarji z samo enim nanosom. Odbija vse vrste komarjev vključno s tigrastim komarjem. Idealen za uporabo na tropskih območjih, območjih z jezeri, v gozdovih, in kadar potrebujete dodatno zaščito. Za uporabo na območjih z velikim tveganjem za okužbo z malarijo in ostalimi boleznimi, ki jih prenašajo žuželke. Za uporabo pri odraslih in otrocih starejših od 17 let.

Previdno in enakomerno nanesite na izpostavljene predele kože, ki potrebujejo zaščito. Pri nanosu na kožo obraza izdelek najprej nanesite na dlan in nato razmažite po obrazu. Glede na razmere po potrebi ponovite nanos, saj lahko visoka temperatura, vlaga in ostali dejavniki iz okolja skrajšajo čas zaščite vseh sredstev za zaščito pred žuželkami.

Pršilo Jungle Formula maximum original (DEET 50%) nudi zaščito pred piki komarja Aedes aegypti, ki je prenašalec virusa Zika. Koncentracije DEET-a nad 50% nimajo dodatnega efekta pri zaščiti pred komarji, ki prenašajo virus Zika.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje