Trgovina
Vaša košarica

Jungle Formula Strong Original, zaščita proti komarjem

Jungle Formula Strong Original, zaščita proti komarjem Pripomočki in zaščita
Jungle Formula Strong Original, zaščita proti komarjem
Jungle Formula Strong Original, zaščita proti komarjem za zaščito pred žuželkami z 20% DEET in rastlinskimi izvlečki za najboljšo zaščito. S prijet..
Izbrano pakiranje:
75 ml
Proizvajalec: Omega Pharma
7.71€
Brez DDV: 6.32€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika pršilo
Mesto uporabe koža, telo
Simptom/Problem komarji, piki
Ciljna skupina starejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne beside zaščita, komarji, potovanje, piki, repelent

Jungle Formula Strong Original, zaščita proti komarjem za zaščito pred žuželkami z 20% DEET in rastlinskimi izvlečki za najboljšo zaščito. S prijetnim vonjem. 6 ur učinkovite zaščite pred komarji. Za uporabo v zaprtih prostorih, na prostem in na počitnicah ter na območjih brez tveganja za okužbo z malarijo ali ostalimi boleznimi, ki jih prenašajo žuželke. Za uporabo pri odraslih in otrocih starejših od 12 let.

Previdno in enakomerno nanesite na vse izpostavljene predele kože. Za zaščito obraza repelent najprej popršite na dlan in namažite po obrazu. Po potrebi ponovite nanos, saj lahko visoka temperatura, vlaga in znojenje vplivajo na trajanje zaščite. Ponovite nanos po plavanju, tuširanju ali po zmanjšani zaščiti. Ne uporabljajte več kot dvakrat na dan. Vsebnik po uporabi dobro zaprite. Shranjujte v suhem prostoru in ne izpostavljajte sončni svetlobi.
 

 

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje