Trgovina
Vaša košarica

Junior angini, pastile

Junior angini, pastile Zdravila brez recepta
Junior angini, pastile
Junior angini, pastile so medicinski pripomoč ek, ki šč iti sluznico ust in žrela, zlasti pr boleč inah v grlu. Pri raztapljanju pastile v ustih, tvor..
Izbrano pakiranje:
24 pastil
Proizvajalec: Klosterfrau Healthcare
Naročite lahko le 3 izdelke.
5.77€
Brez DDV: 5.27€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblikapastile
Mesto uporabežrelo, sluznica, grlo
Simptom/Problemdraženje, bolečina, vnetje, prehlad
Ciljna skupinaotroci
Ključne besidezelišča, draženje, bolečina, vnetje, prehlad
Junior angini, pastile so medicinski pripomoč ek, ki šč iti sluznico ust in žrela, zlasti pr boleč inah v grlu. Pri raztapljanju pastile v ustih, tvori islandski lišaj zeliščno oblogo, ki šč iti sluznico ust in žrela. Z raztapljanjem pastile v ustih se uč inkovine enakomerno porazdelijo po sluznici ust in žrela.

Pastile za grlo junior-angini® je treba raztopiti v ustih. Ena škatla vsebuje 24 pastil za grlo junior-angini®. Pri uporabi pastil za grlo junior-angini® natančno upoštevajte ta navodila. Če ste glede česarkoli  negotovi, se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Odrasli in otroci, starejši od 4 let, naj po potrebi raztopijo v ustih eno pastilo junior-angini vsake 2-3 ure, največ 3 pastile na dan. Sme se jih dajati le otrokom, starejšim od 4 let, ki lahko varno ližejo pastile. Če bolečine v grlu trajajo več kot 2-3 dni, se posvetujte z zdravnikom.

Ena pastila junior-angini® vsebuje: suhi ekstrakt islandskega lišaja, kalcijev pantotenat, cinkov glukonat, saharozo, glukozni sirup, vinsko kislino, aromo jagod in koncentrate (jabolko, črni ribez, redkev)

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje