Trgovina
Vaša košarica

Kadermin, prah za rane

Kadermin, prah za rane Kozmetika
Kadermin, prah za rane
Kadermin, prah za rane, ki se uporablja za oskrbo in zdravljenje ran, odrgnin, manjših opeklin, preležanin, ulkusov, pri zdravljenju diabetičnega ter ..
Akcija se konča čez:
Dni
Ur
Min
Sek
Izbrano pakiranje:
125 ml
Proizvajalec: Pharmacure
10.18€
11.31€
Brez DDV: 9.29€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblikapršilo, prah
Mesto uporabekoža, telo
Simptom/Problemrane, odrgnine, opekline, preležanine, ekcem
Ciljna skupinastarejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne besideceljenje, rane, odrgnine, opekline, preležanine, ekcem, nega, zaščita

Kadermin, prah za rane, ki se uporablja za oskrbo in zdravljenje ran, odrgnin, manjših opeklin, preležanin, ulkusov, pri zdravljenju diabetičnega ter atletskega stopala, ekcemov. Kadermin ščiti pred vdorom mikroorganizmov in pomaga pri obnovi fizioloških procesov, ki so pomembni za normalno regeneracijo tkiva.

Edinstvena sestava izdelka KADERMIN (Hialuronska kislina ter Kaolin) ustvarita zaščitni film, ki uravnava eksudat in ustvari ugodne vlažilne pogoje za celjenje. Kadermin vsebuje antimikrobne, absorbcijske in vlažilne lastnosti. Srebrovi ioni v Kaderminu so vezani na silicijev dioksid in s tem zagotavljajo večjo koncentracijo le-teh, ne prihaja pa do nalaganja srebra, ki bi lahko nastalo z dolgotrajno uporabo, zaradi česar se Kadermin lahko uporablja neomejeno. Srebrovi ioni so sposobni blokirati encime celičnega respiratornega sistema mikroorganizmov brez poškodbe človeških celic

Kadermin vsebuje tudi klorheksidin, kar poveča antibakterijski učinek in vlažnost zaradi dodane hialuronske kisline. Poleg tega vsebuje še kaolin, ki prepreči maceracijo tkiva.


Očistite rano in njeno okolico. Pred uporabo pretresite. Vsebino držite pokončno in popršite 10cm nad rano, toliko, da pokrijete njeno celotno površino.

Nanesite 1-2 krat dnevno (po potrebi lahko večkrat) odvisno od stanja rane in klinične prakse.

Samo za zunanjo uporabo. Ne nanašajte na sluznico in oči. Otroci lahko uporabljajo Kadermin od 3 leta dalje.

Glavne sestavine: srebrovi ioni, klorheksidin, hialuronska kislina, Kaolin.

Nevarnost. Zelo lahko vnetljiv aerosol. Ne pršiti proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga. Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju. Ne preluknjajte ali sežigajte niti, ko je prazna. Hraniti izven dosega otrok, ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Zaščitite pred sončno svetlobo. Ne postavljajte temperaturam nad 50°C/122°. Serijska številka in rok uporabe sta odtisnjeni na ovojnini. 

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje