Trgovina
Vaša košarica

Konjac gobica z dodatkom francoske zelene gline

Konjac gobica z dodatkom francoske zelene gline Kozmetika
Konjac gobica z dodatkom francoske zelene gline
Konjac gobica z dodatkom francoske zelene gline namenjena mešani in mastni koži za čiščenje in nego obraza. Preprosta, učinkovita, okolju prijazna ..
Izbrano pakiranje:
1 gobica
Proizvajalec: The Konjac Sponge co
12.60€
Brez DDV: 10.33€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika gobica
Mesto uporabe obraz, koža
Simptom/Problem mešana in mastna koža
Ciljna skupina starejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne beside gobica, zelena glina, nega, mešana koža, mastna koža
Konjac gobica z dodatkom francoske zelene gline namenjena mešani in mastni koži za čiščenje in nego obraza. Preprosta, učinkovita, okolju prijazna in 100% naravna nega obraza. Gobica je narejena iz 100% naravnih vlaken gomolja konjac z dodatkom francoske zelene gline. Primerna je za mešano in mastno kožo (T-predel). Konjac gobica z dodatkom francoske zelene gline zožuje pore in deluje antiseptično. Francoska zelena glina veže nase nečistoče in toksine, ter pusti kožo gladko in svežo. Gobica omogoča čiščenje in nežen piling, njena mrežasta struktura iz rastlinskih vlaken pa nežno masira kožo, spodbuja mikrocirkulacijo in rast novih celic. Samo z vodo omogoča čiščenje in vrhunsko naravno nego kože.
 
Kot ena od najmočnejših naravnih antiseptikov, se francoska zelena glina že stoletja uporablja v negovalne in zdravilne namene. Bogata je z minerali, zato dobro veže nase umazanijo, odvečni sebum in bakterije.

Gobico namočimo in pustimo, da se prepoji z vodo, nato jo speremo in iz nje iztisnemo odvečno vodo (ne ožemamo, da ne poškodujemo vlaken). S krožnimi masažnimi gibi nežno masiramo kožo obraza, vratu in dekolteja dokler koža ni čista. Med uporabo gobico spiramo pod vodo. Po uporabi gobico dobro speremo pod tekočo vodo, iz nje iztisnemo vodo in jo obesimo v suhem, zračnem prostoru, da se posuši. Konjac gobico lahko uporabljamo samo z vodo ali pa ji za odstranjevanje ličil dodamo še čistilni izdelek, vendar pa specifična struktura gobice omogoča, da ob dodatku majhne količine čistilnega sredstva kožo še bolj temeljito očistimo in odstranimo ličilo. Gobico zamenjamo po 1-3 mesecih uporabe. Gobico lahko tudi dezinficiramo, in sicer jo damo v vrelo vodo za 3-5 minut. Po uporabi lahko gobico kompostiramo ali pa jo zakopljemo v lončnico in tako rožam dodamo več vlage in hranil.

Glavna sestavina: Francoska zelena glina.

Lastnosti izdelka: Je brez umetnih barvil, je 100% razgradljiva, je pH uravnotežena, čisti naravno in temeljito in je prijazna vam ter okolju.
 

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje