Atopična koža

Atopična koža

Eucerin Urea Repair Plus 5%, krema za roke

Eucerin Urea Repair Plus 5%, krema za roke


€9.97 Brez Davka: €8.17

Eucerin Urea Repair Plus 5%, krema za roke saj so roke so izpostavljene hladnemu vremenu, vodi, milu in drugim kemikalijam veliko pogosteje kot ost..

Eucerin pH5, krema

Eucerin pH5, krema


€11.48 Brez Davka: €9.41

Eucerin pH5, krema S pH5 encimsko zaščito aktivira koži lastno zaščito. Nežna, a učinkovita krema za obraz in telo aktivira naravne obrambne mehani..

Eucerin Hyal-Urea, nočna krema proti gubam

Eucerin Hyal-Urea, nočna krema proti gubam


€28.08 Brez Davka: €23.01

Eucerin Hyal-Urea, nočna krema proti gubam Intenzivna nočna krema za suho kožo, ki zmanjša gube. Eucerin Hyal-Urea nočna krema proti gubam intenziv..

Eucerin Hyal-Urea, dnevna krema proti gubam za suho kožo

Eucerin Hyal-Urea, dnevna krema proti gubam za suho kožo intenzivno vsakodnevno vlaženje in zmanjšanje gub za suho kožo, s 5 % ureo in hialuronsko ..

A-Derma peneči gel za tuširanje brez mila, 250 ml

A-Derma peneči gel za tuširanje brez mila, 250 ml je higiensko sredstvo za obraz in telo, ki nežno čisti in pomirja atopično in zelo suho kožo dojenčk..

A-Derma Exomega peneči gel za tuširanje, 500 ml

A-Derma peneči gel za tuširanje je namenjen nežnemu umivanju občutljive kože, ki je dovzetna za vnetja. Istočasno kožo pomirja, mehča ter ohranja z..

A-Derma peneči gel za tuširanje brez mila, 500 ml

A-Derma peneči gel za tuširanje je namenjen nežnemu umivanju občutljive kože, ki je dovzetna za vnetja. A-derma gel za tuširanje omogoča nežno čiš..

A-Derma dermatološko sindet milo

A-Derma dermatološko sindet milo


€6.28 Brez Davka: €5.14

A-Derma dermatološko sindet milo je higiensko sredstvo brez mila za nežno čiščenje kože, nagnjene k iritacijam in vnetjem. A-derma Dermatološki sindet..

A-Derma Exomega kopel

A-Derma Exomega kopel


€17.45 Brez Davka: €14.30

A-Derma Exomega kopel se uporablja kot dodatek pri negi atopične in zelo suhe kože dojenčkov, otrok in odraslih. Blaži draženje ter izboljšuje obrambn..

A-Derma Exomega oljni gel za tuširanje, 200 ml

A-Derma Exomega oljni gel za tuširanje, 200 ml


€13.16 Brez Davka: €10.79

A-Derma Exomega oljni gel za tuširanje, 200 ml je higiensko sredstvo za čiščenje atopične in zelo suhe kože (dojenčki, otroci in odrasli). Ne vsebuje ..

A-Derma Exomega mleko, 400 ml

A-Derma Exomega mleko, 400 ml


€23.69 Brez Davka: €19.42

A-Derma Exomega mleko, 400 ml je izdelek za nego lažjih in difuznih oblik atopične suhosti kože. Primeren je za vsakodnevno nego za atopično in i..

A-Derma Exomega otroški šampon

A-Derma Exomega otroški šampon


€18.77 Brez Davka: €15.38

A-Derma Exomega otroški šampon šampon  je izdelek za aktivno higieno atopične in zelo suhe kože lasišča in las (dojenčki, otroci in odrasli). Blago sr..