CanesCare Calm, gel za intimno nego

Kratek opis
Blagovna znamka Bayer
Oblika gel
Mesto uporabe koža , sluznica , genitalije
Simptom/Problem vnetje , draženje
Ciljna skupina starejši , odrasli , moški , ženska
Ključne beside umivanje , intima , higiena

13.14 €13.14
Redna cena €13.54 Prihranek €0.41

CanesCare Calm, gel za intimno nego je namenjen ženskam za nego intimnih predelov. Vsebuje glicin ter ima bazičen pH in tako uravnovesi pretirano kislost intimnih predelov, hkrati pa kožo in sluznico intimnih predelov vlaži, ščiti in odpravlja ter preprečuje draženje. Z dvema nanosoma dnevno zagotavlja tudi 24 ur olajšanja neugodja na intimnih delih. Učinkovitost CanesCare Calm gela za intimno nego je klinično dokazana, saj se je intenzivnost srbenja na genitalnem območju v tednu uporabe zmanjšala za 51 odstotkov. Gel CanesCare Calm je še primeren tudi kot dopolnilna nega pri zdravljenju okužb nožnice z glivicami, saj zmanjša prekomerno kislost zunanjega spolovila in tako naredi okolje manj prijazno za zajedavske glivice. Namenjen je tudi v obdobju nosečnosti in po porodu, ko je nožnična flora prekisla.
Z vodo navlažite predel, ki ga želite umiti, nanesite CanesCare Calm kot navadno milo in izperite z veliko vode. Uporabite dvakrat na dan, najbolje zjutraj in zvečer.

Sestavine (INCI): Aqua, Cocamidopropyl betain, kokamid DEA, Stearamine oksid, glicin, natrijev klorid, PEG-6 kaprilni / kaprinske gliceridi, Parfum, Citronellol, kumarin, D-Limonene, Geraniol, Hydroxycitronellal, Linalool, natrijev hidroksid.


Napiši mnenija

Opomba: HTML ni preveden!
    Slabo           Dobro

Sorodni Izdelki