Nega otroške ritke

Nega otroške ritke

Sudocrem, krema

Sudocrem, krema


€7.48 Brez Davka: €6.13

Sudocrem, krema vsebuje sestavine, ki preprečujejo škodljivi vpliv vode na kožo ter ustvarijo zaščitno plast pred snovmi, ki dražijo kožo, predvsem bl..

Ribodermin, mazilo

Ribodermin, mazilo


€7.19 Brez Davka: €5.89

Ribodermin, mazilo je namenjeno negi opečene, vnete in suhe kože. Aktivne sestavine mazila vzpodbujajo obnavljanje epitelija kože in sluznic. U..

Hladilno mazilo 150 ml

Hladilno mazilo 150 ml


€5.58 Brez Davka: €4.58

Hladilno mazilo 150 ml  se posebno priporoča za kožo, ki se rada vname, saj jo mazilo varuje in neguje. Hladilno mazilo je namenjeno vsakodnevni negi ..

A-Derma, zaščitna krema

A-Derma, zaščitna krema


€13.57 Brez Davka: €11.12

A-Derma, zaščitna krema za nego kože z mlekom iz ovsa Rhealba® hrani in pomirja. Obraz in telo. Občutljiva koža. Dnevna nega kože, prilagojena ob..

A-Derma Cytelium, raztopina v pršilu

A-Derma Cytelium, raztopina v pršilu


€11.63 Brez Davka: €9.53

A-Derma Cytelium, raztopina v pršilu suši in pomirja. Za obraz in telo. Razdražena koža. A-DERMA CYTELIUM PRŠILO brezbarvna pomirjevalna nega za razdr..

Becutan, krema za otroke, 50 ml

Becutan, krema za otroke, 50 ml


€2.12 Brez Davka: €1.74

Becutan, krema za otroke, 50 ml vsebuje kvalitetne in pazljivo izbrane sestavine, ki zagotavljajo otroški koži dolgotrajno zaščito in intenzivno nego ..

Becutan, krema za otroke, 100 ml

Becutan, krema za otroke, 100 ml


€3.26 Brez Davka: €2.67

Becutan, krema za otroke, 100 ml vsebuje kvalitetne in pazljivo izbrane sestavine, ki zagotavljajo otroški koži dolgotrajno zaščito in intenzivno nego..

Bioforce krema

Bioforce krema


€6.42 Brez Davka: €5.26

Bioforce krema iz ognjiča in šentjanževke, ki negujeta in pomirjata razpokano ter suho kožo. Bioforce krema je najbolj znana in priznana krema Alfreda..

Anaya Dermasan, krema za globinsko obnovo kože

Anaya Dermasan, krema za globinsko obnovo kože


€21.72 Brez Davka: €17.81

Anaya Dermasan, krema za globinsko obnovo kože je namenjena zunanji in globinski negi občutljive kože. Celicam kože posreduje prave informacije za ..

Eubos 5% Urea Hydro Lotion, vlažilni losjon za telo

Eubos 5% Urea Hydro Lotion, vlažilni losjon za telo je hitro vpijajoča vlažilna nega za suho, grobo in napeto kožo. Vsebuje 5% gladilno ureo, ki ve..

Eubos Haut Ruhe, otroška krema za nego razdražene kože

Eubos Haut Ruhe, otroška krema za nego razdražene kože s svetlinovim oljem in sladkim mandljevim oljem. Primerno je za območje plenic pri dojenčkih in..

Green People, gel za umivanje in šampon brez dodanih dišav za dojenčke

Green People gel za umivanje in šampon brez dodanih dišav za dojenčke je gel z blagodejno mešanico ekološke aloe vere in kamilice za nego dojenčkov..