Kozmetika za ženske

Kozmetika za ženske

DermaluxeHair serum, proti izpadanju las - 15 ml

DermaluxeHair serum, proti izpadanju las - 15 ml


€67.84 Brez Davka: €55.61

DermaluxeHair serum, proti izpadanju las je PRVOVRSTNA REŠITEV PROTI IZPADANJU LAS IN SPODBUJANJE PONOVNE RASTI z dokazano učinkovito formu..

Vichy Liftactiv, serum 10 za mladost kože

Vichy Liftactiv, serum 10 za mladost kože


€36.45 Brez Davka: €29.87

Vichy Liftactiv, serum 10 za mladost kože je po 10 letih raziskav odkril moč plasti dermisa DERM SOURCE, ki sama sebi narekuje obnavljanje celotne ..

Optiserum, raztopina za izpiranje oči

Optiserum, raztopina za izpiranje oči


€5.38 Brez Davka: €4.41

Optiserum, raztopina za izpiranje oči je sterilna raztopina v enoodmernih plastenkah, ki je primerna za higieno oči. pH raztopine in solz sta enaka. I..

Vichy Normaderm, nega proti staranju kože

Vichy Normaderm, nega proti staranju kože


€20.37 Brez Davka: €16.70

Vichy Normaderm, nega proti staranju kože  po 30. letu starosti lahko mastno kožo in/ali kožo z nepravilnostmi pesti dvojna težava. Nepravilnosti, sve..

Remescar, krema proti podočnjakom in temnim kolobarjem

Remescar, krema proti podočnjakom in temnim kolobarjem deluje hitro in učinkovito ter pomaga zmanjšati podočnjake in pojav temnih kolobarjev s samo en..

Lotique Night Repair Complex, nočna obnovitvena krema

Lotique Night Repair Complex nočna obnovitvena krema je popolna nega za kožo obraza, saj koži ponuja vse, kar le-ta potrebuje. Kožo obnavlja, ščiti ..

Lotique Vitamin C Active, krema proti staranju kože

Lotique Vitamin C Active nega proti staranju kože je popolna nega za kožo obraza, saj koži ponuja vse, kar le-ta potrebuje. Kožo obnavlja, ščiti pre..

Vichy Liftactiv Yeux, krema za okoli oči

Vichy Liftactiv Yeux, krema za okoli oči


€26.41 Brez Davka: €21.65

Prva korektivna nega z učinkom liftinga na celotnem predelu okoli oči, tudi za občutljive oči.     To inovacijo so omogočile 3 močne u..

Venagel, gel za nego utrujenih nog

Venagel, gel za nego utrujenih nog


€11.52 Brez Davka: €9.44

Venagel, gel za nego utrujenih nog je naravni izdelek za nego nog in se uporablja kot dopolnilna nega pri kroničnem venskem popuščanju. Sestavine ge..

Eucerin AQUAporin Active, vlažilna nega za suho kožo

Eucerin AQUAporin Active, vlažilna nega za suho kožo za izsušeno, občutljivo kožo. Edinstven vlažilni izdelek, ki zagotavlja intenzivno, 24-urn..

Eucerin AQUAporin Active, vlažilna nega z UV-zaščito za vse tipe kože

Eucerin AQUAporin Active, vlažilna nega z UV-zaščito za vse tipe kože je vlažilna nega z UV-zaščito je inovativen vlažilni izdelek za obraz, ki izb..

Eucerin AQUAporin Active, vlažilna nega za normalno do mešano kožo

Eucerin AQUAporin Active, vlažilna nega za normalno do mešano kožo za izsušeno, občutljivo kožo. Edinstven vlažilni izdelek, ki zagotavlja inte..